Bæredygtighed - bliv en regenerativ virksomhed

DKK 180,00

Sted

Dato

08 sep 2022 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

Bæredygtighed er en afgørende faktor i enhver virksomheds udvikling - men det er ikke det endelig mål "blot" at have bærdygtige aktiviteter. I fremtiden skal virksomheder bidrage med mere værdi end de tager i de systemer, de er del af. 

Både medarbejdernes trivsel, det nære samfund og verden generelt er dele, der udgør fremtidens virksomheders ansvarsområder. 

Det betyder, at både organisationskulturen, relationerne til kunder og samarbejdspartnere, lokalsamfundet og klimaet er i fokus. 

De medarbejdere og ledere, der forstår at integrere dette i deres arbejdsliv, er dem, som fremtiden kalder på, og de virksomheder, som forstår at ansætte dem, udgør fremtidens marked. Det er de regenerative virksomheder. 

Kom med og bliv inspireret til, hvordan du griber bæredygtighed an i tråd med fremtidens ufravigelige krav om at regenerere på alle parametre, så vi efterlader større værdi end vi tager i den verden, vi er en del af. 

Aftenens ekspertpanel, som vi debatterer emnet med, og opdateres løbende: 

Søren Hageman Christensen, Regionsdirektør, Niras
 

Hvem er vi ?

Perspektivet Interessenetværk er et åbent fællesskab, der skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter spot på et aktuelt emne relateret til vores arbejdsliv sammen med et skiftende ekspertpanel.

Ubenyttede billetter kan benyttes til årets øvrige netværksarrangementer - men refundering gives ikke.

Arrangør

Lokation

NIRAS NIRAS, Østre Havnegade 12, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .