spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BAEST (DK) på Musikefterskolen i Humble

Afholdt event

BAEST (DK) på Musikefterskolen i Humble

Fra Gratis

Sted

Dato

14 sep 2023 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Koncert på Musikefterskolen i Humble d. 14. september 2023 kl. 20:00 (lukket arrangement)

Musikefterskolen i Humble er stolte af at præsentere det danske dødsmetalband BAEST, der spiller koncert på skolen d. 14. september 2023 kl. 20:00.

BAEST er et dansk dødsmetalband fra Aarhus. Bandet blev dannet i 2015, og spillede i deres første år mere end 40 koncerter. De har bl.a, spillet på Copenhell (2017, 2019, 2022) og Roskilde Festival (2017, 2019).

I 2019 vandt de to Gaffa-priser i kategorierne "Årets Nye Danske Navn" og "Årets Danske Hardrock/Metaludgivelse", og blev det første dødsmetalband siden prisuddelingens begyndelse til at vinde en pris uden for metalkategorien. I 2020 vandt de Gaffa-prisen for "Årets Danske Hardrock/Metal udgivelse.

Bandet har udgivet flere anmelderroste albums og EP'er, der har cementeret deres position som en af de mest bemærkelsesværdige repræsentanter for dansk ekstrem metal. Bæst har ikke blot formået at tiltrække dedikerede tilhængere i Danmark, men har også opnået international anerkendelse og har turneret i forskellige dele af verden.

Med deres kompromisløse tilgang til musik og deres evne til at levere kraftfulde liveoptrædener er Bæst et band, der efterlader et varigt indtryk på lyttere, der er tiltrukket af den rå og aggressive lyd af ekstrem metal.

Lokation

Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .