Bag om BLOX

16 aug 2018 kl. 18:00 - 19:00

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Kom med på en guidet tur bag facaden på DACs nye hjem og Københavns nye arkitektoniske vartegn: BLOX. På turen går vi helt i detaljen med arkitekternes visionære tanker bag projektet, og vi viser dig, hvordan BLOX er mere end en bygning. Det er en lille pulserende by i sig selv.

BLOX er på én gang en by i byen, et byudviklingsprojekt og rammen om det 21. århundredes arkitekturcenter. I BLOX bor kontorer, udstillinger og boliger side om side med shopping, fitness og restauranter. Samtidig forbinder en stor passage havnen med middelalderbyen og skaber liv omkring Bryghuspladsen.

BLOX, som er tegnet af den verdenskendte hollandske tegnestue OMA, er derfor en vigtig del af fortællingen om at gøre Københavns tidligere industrihavn til en levende kulturhavn.

Tag med på turen, få hele fortællingen og mærk denne vilde bygning på egen krop, når vi går rundt i alle DACs områder i BLOX.


Praktisk information:

Turen tager 60 minutter og entré til DAC indgår i prisen.

Vi mødes omkring den røde sofa ved Havneindgangen i DAC Passage. Husk at melde din ankomst i DAC Welcome, så vi kan scanne din billet.

Bemærk at noget af turen foregår udendørs.


Turen finde også på engelsk her!

Bag om BLOX

Salg lukket

Årskortholder: Bag om BLOX

Salg lukket