Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Bag om den nye hjørnestue / Artist Talk med Morten Søndergaard, Teis Dich Abrahamsen og Annesofie Becker

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Bag om den nye hjørnestue / Artist Talk med Morten Søndergaard, Teis Dich Abrahamsen og Annesofie Becker

Fra DKK 145,00

Sted

Dato

22 feb 2023 kl. 17:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med ind i maskinrummet bag ”Den nye hjørnestue” på Bakkehuset og hør alle de spændende historier om processen med at skabe det storslåede rum og visionerne for, hvordan det skal bruges. Til særarrangementet den 22. februar kan du møde rummets tre skabere: digteren Morten Søndergaard, møbelsnedkeren Teis Dich Abrahamsen og kuratoren Annesofie Becker, til en artist talk, hvor de hver især fortæller ud fra deres særlige perspektiv på rummet. I forbindelse med arrangementet kommer du også med på en eksklusiv hjørnestuesamtale, som faciliteres af én af de tre skabere.


I Bakkehusets nye hjørnestue smelter det legende håndværk sammen med poesiens og sprogets leg. Her er samtalen og kunsten i fokus, når rummets besøgende inviteres til at inspirere hinanden og skabe en fælles samtale. Her kan otte personer mødes omkring alfabetbordet og lade kuglen i alfabetets kuglebane bestemme, hvilket kunstværk, der skal danne ramme om lige præcis deres fælles samtale.

Til aftenens talk løfter Morten Søndergaard, Annesofie Becker og Teis Dich Abrahamsen sløret for deres mange visioner med rummet og fortæller om inspirationskilder og processen med at skabe det spændende rum.


Deltag i en hjørnestuesamtale med skaberne

I forbindelse med talken får du også mulighed for at deltage i en hjørnestuesamtale, som helt unik faciliteres af enten Morten Søndergaard, Annesofie Becker og Teis Dich Abrahamsen. Både før og efter talk og samtaler er det muligt at se resten af Bakkehuset og du kan bl.a. fordybe dig i særudstillingen hånd / værk, som uddyber Teis Dich Abrahamsens og Morten Søndergaards arbejde med henholdsvis snedkerhåndværk og digtekunst.

Morten Søndergaard debuterede som forfatter i 1992 med digtsamlingen Sahara i mine hænder og har siden udgivet adskillige digtsamlinger og oversættelser, men han arbejder også med installationer, udstillinger, lydmediet og meget mere.

Annesofie Becker har været kurator på en række store kunst- og kulturhistoriske udstillinger, heriblandt Museum Europa på Nationalmuseet og Memento Metropolis under kulturby '96.

Teis Dich Abrahamsen er møbelsnedker og møbelkonservator. Kærligheden til træet som materiale er en drivkraft i hans håndværk, som spænder over møbler, prototyper og unikaobjekter. Siden sin ungdom har han arbejdet med og udviklet kuglebaner.

Billetter til hjørnestuesamtaler bookes i forbindelse med køb af billet til artist talk

Program

17.00-17.45: 1. hjørnestuesamtale (Teis Dich Abrahamsen faciliterer)

18.00-19.00: Artist Talk (Astrid la Cour er moderator)

19.15-20.00: 2. hjørnestuesamtale (Annesofie Becker faciliterer)

20.15-21.00: 3. 3. hjørnestuesamtale (Morten Søndergaard faciliterer)

I forbindelse med arrangementet kan Morten Søndergaards tekstsamling ”Den nye hjørnestue” købes med særlig rabat. Det er muligt at tilkøbe vin i forbindelse med arrangementet.

Arrangementet foregår på Bakkehusets 1. sal, hvortil der kun er adgang via trappe.


Billetter sælges kun via Billetto.
Der vil blive fotograferet under arrangementet til markedsføringsformål.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .