BAG TÅGEN – foredrag om samtidens kunstscene på Færøerne

01 nov 2020 kl. 14:00 - 15:20

Udstillingskurator Kinna Poulsen fortæller om aktuelle tendenser og voksende mangfoldighed på den færøske kunstscene.


Samtaler om tåge er titlen på en Nordatlantens Brygges store vinterudstilling, der sammenfatter aktuelle tendenser inden for billedkunsten på Færøerne. 

Med fokus på aktuelle tendenser
I kølvandet af en relativt sen opblomstring udviklede færøsk billedkunst et ret så homogent og let genkendeligt udtryk, hvor det færøske landskab blev tolket koloristisk og modernistisk. Samtidskunsten på Færøerne er imidlertid eksploderet, og udgør nu en stor og flersporet størrelse med utallige retninger.  

Foredragsholder Kinna Poulsen har i de sidste 24 år formidlet og kurateret færøsk billedkunst, ofte med vægt på det progressive. Og hun må i dag erkende, at selv om udvikling i sig selv er god - ja, så er tågen stadig aktuel, både i virkeligheden og for kunsten.

Arrangementet 
Foredraget varer 75 minutter (inklusive spørgetid), og salen åbner 45 minutter før det begynder. 

En foredragsbillet giver også adgang til udstillingen Samtaler om tåge – kunst på Færøerne i det 21. århundrede. Læs mere om udstillingen her på nordatlantens.dk

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.


Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.