Spring til hovedindhold

Bagagerumsmarked Randers Storcenter

Bagagerumsmarked Randers Storcenter

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 aug 2024 kl. 10:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bagagerumsmarked ved Randers Storcenter 

Søndag, d. 25. august kl. 10-15 afholder Randers Storcenter et stort bagagerumsmarked på parkeringspladsen ved grøn indgang – for børn og voksne 📦📦 Book en stand og sælg ud af dit guld fra gemmerne eller tag familien/vennerne under armen og gå på jagt efter alt det gode genbrugsguld. 

Praktisk information
🟤 En stand er to parkeringspladser, hvor én bil kan parkeres på standen. Du er velkommen til at medbringe borde, stole, telte mv. til opbygning af standen
🟤 Kl. 8.00-9.45 skal opsætning af stande finde sted. Der vil være en til at tage imod samt anvise til pladserne. Standene er nummererede og markeret på asfalten
🟤 Kl. 9.30-15.00 må der ikke køre biler på pladsen af sikkerhedsmæssige årsager
🟤 Kl. 9.45 skal alle stande være klar til, at bagagerumsmarkedet starter kl. 10
🟤 Kl. 10.00-15.00 skal alle stande holde åbent, og derfor er det ikke tilladt at pakke sammen før tid
🟤 Fremvis ordrebekræftelsen, når du kommer til ba
🟤 Ryd op efter dig selv – på den måde får alle en bedre oplevelse

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med genbrugsguld og fællesskab på parkeringspladsen ved grøn indgang – søndag, d. 25. august kl. 10-15 🎈

Følg linket og læs mere: https://randersstorcenter.dk/d... 

Arrangør

Lokation

Randers Storcenter, Merkurvej 55, 8960 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori