Bagekursus ved. Marc Pabst

24 nov 2016 kl. 17:00 - 19:00

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10, 4990 Sakskøbing


Basis brødbagning - Bagekurset tager afsæt Meyers Bagekursus VOL.1

Lær at bage saftige, aromatiske surdejsbrød og andet bagværk, præcis som de fås på Rådhuscafeen i Maribo

Lær de grundlæggende teknikkerog viden, som gør at du hver gang kan lave et godt brød; langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel og gærens rolle i dejen. Få øjnene op for surdejens mange muligheder, vigtigheden af at bage ved den rette temperatur, blandet meget andet.

Kort sagt lær alt hvad der skal til, for at du kan hæve dit bageniveau og din bageglæde betragteligt.

Det lærer du:

Du vil arbejde to typer koldhævet dej, hvededej med forskellige mængder fuldkorn og rugbrødsdej

Vi gennemgår de gængse meltyper og forskellene i at bruge dem, og giver dig tips og tricks til, hvordan du kan få mere ud af at bage i hverdagen, også når du har travlt.

Du lærer at håndtere våde deje, der er et omdrejningspunkt i både Pabst og Meyers bagefilosofi, som giver brød med en forrygende saftig og sej krumme – du bliver indviet i hæve-, ælte-, brødformnings- og bagemetoder med våde deje.

At bage fuldkorns rugbrød af 100 % rug, fuldkornsbrød

Hvad får du?

  • Smagsprøver med hjem på alt det brød, vi laver
  • Kaffe/te og æblemost løbende under kurset.
  • Let anretning med charcuteri fra Saxenhøj og Kirkehøjens limousine, samt alt det gode bagværk naturligvis
  • Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
  • Dej til næste dags morgenbrød, så du kan fornøje familien

Billet Madskolekursus

Salg lukket