Bageweekend på Tadre Mølle

Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø
17 jul 2021 kl. 12:00
18 jul 2021 kl. 16:00
Super arrangør
Billetter Gratis - DKK 35,00
Billetter Gratis - DKK 35,00


Kom til bageweekend på Tadre Mølle, hvor vi bager mel til brød. Få hænderne i substansen og mærk de gamle traditioner på egen krop. Vi giver jer nemlig chancen for at bruge vores store bageovn, når vi bager med det nymalede mel.

Den, der kommer først til mølle, får først malet melet! Oplev naturens kræfter, når den gamle vandmølle forvandler korn til mel. Der vil være forskellige aktiviteter på dagen, så alle familiens medlemmer kan sætte sanserne i brug.

Café Maries Minde sælger kaffe og lidt sødt, så der er rig mulighed for at gøre en dag ud af det.

ROMU og Tadre Mølles Venner følger retningslinjer fra myndigheder og Slots- og Kulturstyrelsen, hvorfor det er nødvendigt at bestille plads til dagen på forhånd.

I bedes ankomme inden for den time, som I booker ind på - men I må gerne blive længere end én time (som der ellers står på billetten), dog højst til kl. 16:00.

Tid, pris og sted

17.+18. juli kl. 12.00-16.00

Voksne: 35 kr. Børn og unge 0-17 år: Gratis.
Billetten giver også mulighed for besøg i udstillingen og på møllen på dagen.

Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø

Grundet Covid-19 er tilmelding og billetkøb på forhånd nødvendigt.

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke