Spring til hovedindhold

Bal med Kim & Hallo

Bal med Kim & Hallo

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

17 okt 2025 kl. 17:30 - 18 okt 2025 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

"Kridt" danseskoene til en aften i selskab med Kim & Hallo!

Under dette kendte orkesternavn gemmer der sig 5 top-professionelle musikere, der siden starten i 1990 har haft det ene mål, at blive Danmarks bedste danseorkester.

3 singler, 7 albums , mange optrædener på DR, TV2, NRK, SVT og FVT er høsten efter mange års hårdt slid. Kom med til en aften med tre retters menu og 3 x 45 min. dans med Kim & Hallo!

Under maden vil der være dinnermusik og syng med sange ved Lasse.

Ønskes værelse skal dette bookes på tlf. 74669140 - 850,- kr. for et dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Arrangør

Lokation

Bal opstilling Hotel Kløver Es, Brystrupvej 2, 6230 Rødekro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori