BandDylan - CONGRATULATIONS YOUR BOBNESS

Islands Brygge 18, 2300 København
04 jun 2021 kl. 20:30 - 22:30

Bob Dylan har denne sommer rundet de 80 år, men han er heldigvis fortsat – og når pandemien tillader det – derude på sin never ending tour: på landevejene, på scenerne, i æteren og i vores allesammens hjerter og kollektive bevidsthed, præcis som han har været, lige siden han debuterede på plade for 60 år siden.

Dylan er gammel nu, udtæret, noget sær, ganske ubegribelig, lidt svingende måske; men til gengæld altid swingende, uforståelig, ubegribelig – og genial. Og han forbliver - trods alle årtierne, trods de tusinder af koncerter og trods den livslange, ulidelige, opslidende opmærksomhed - den største sangskriver nogensinde, det er ikke til diskussion, spørg bare Nobelpris komitéen i Oslo. Jo, han er den vigtigste poet og den største kunster på sit felt i vor tid. Lyt bare til sidste års mesterværk: ”Rough and Rowdy Ways”, elsket af anmeldere, overdrysset med hjerter og stjerner – Bob forbliver Mesteren.

Og kom derfor og oplev Band Dylan - nogle af landets bedste Dylan-fortolkere, folk som elsker og kender deres Dylan-curriculum til perfektion, fem musikere som ikke ved noget bedre end at gå på scenen med den samlede pakke: Musikken, fortællingen, digtene, dramaerne, billederne – ja, faktisk noget nær hele balladen om His Bobness.

Kom og vær med til at hylde fødselaren. Hør eller genhør historien og legenderne om knægten fra the North Country, den 19årig som drog til New York med sin guitar, sin mundharpe, sin papkuffert – og en ambition om at præsentere verden for noget, der skulle komme til at ændre musik, lyrik og politik for evigt.

Og kom – ikke mindst – og fyld ører og sjæl med tonerne af Blowing in the Wind, Mr. Tambourine Man, Like a Rolling Stone, Knocking on Heavens Door og mange, mange andre af Bob Dylans vigtigste og smukkeste numre. Lad os alle forenes om at være ”Forever Young” et par skønne timer i juni i Kulturhuset Islands Brygge.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke