BANKO EXTRAVAGANZA i vinterpaladset

15 feb 2018 kl. 18:00 - 20:00

Vinterpaladset, Blågårds Pl., 2200 København


Støberiet og Hannibal Hildorf giver den op for klassisk dansktop banko med fede præmier (det eneste vi kan love er, at det ikke er pattegris).

Vi ryster posen og trækker numre som Gamle Ole (90), to tykke damer (88) og selvfølgelig den frække (69). Vi kører både rækker og fulde plader, selvfølgelig med pauser imellem, så der er tid til at hente en god torsdagssjus i baren.

Spillet styres stramt af aftenens gæstevært, Hannibal Hildorf, der vil sætte rammerne for en aften med skæve indslag og sjove anekdoter.

Til vinderne er der våde varer fra baren, gaver i ægte Nørrebrostil og anden konfekt. Når det er sagt, er der selvfølgelig også sidegevinster, skørhed og i sidste omgang - præmien alle vil have med hjem!

Så tag din nabo, mormor, svigerinde, elskerinde, lumre onkel eller gode ven under armen og spil med os. Det bliver en wednesday night to remember!

Entré inklusiv 3 banko plader koster 60 kroner + gebyr. Hvis vi har plader tilovers, kan de købes i baren på aftenen. Mulighed for tilkøb: 1 plade 20 kroner, 3 plader 50 kroner. Max 6 plader i alt. Begrænset antal billetter!

OBS: Vi kan rigtig godt lide miljøet så derfor foretrækker vi, at man ikke printer sine billetter. Vi sørger for at have en oversigt med alle navne på når man kommer :)

Entré + 3 plader

Salg lukket


Tilkøb: 1 bankoplade

Salg lukket


Tilkøb: 2 bankoplader

Salg lukket


Tilkøb: 3 bankoplader

Salg lukket