spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BARBARA – Nordatlantiske Filmdage 2020

Afholdt event

BARBARA – Nordatlantiske Filmdage 2020

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 14:00 - 15:55

Beskrivelse

BARBARA – VILD SOM HAVET – film med oplæg


Frank Wisbars tyske Barbara-filmatisering blev optaget på Færøerne i 1961 med Harriet Andersson i titelrollen. Eyðun Johannessen var med og fortæller om optagelserne. 


Da den unge læge Hr. Poul kommer til Færøerne for at overtage en praksis efter en afdød kollega, møder han den unge og smukke lægeenke Barbara. Og i modstrid med både sine hensigter og alle gode råd falder han for hende, og de indleder et passioneret forhold, der i sin yderste konsekvens ryster hele øsamfundet.

Den tyske Barbara-filmatisering adskiller sig fra forlægget i Jørgen-Frantz Jacobsens roman (og Nils Malmros’ filmatisering) ved at flytte handlingen fra 1700-tallet til 1960’erne. Desuden er den mandlige hovedperson ikke præst, men læge. Tematisk er den dog stadigvæk den dramatiske kærlighedsberetning om den færøske femme fatale Barbara.

Eyðun Johannessen fortæller
Filmen blev optaget på Færøerne sommeren 1961. Blandt statisterne var den senere meget anerkendte skuespiller og teaterinstruktør Eyðun Johannessen, der kommer og fortæller om sine oplevelser under optagelserne af filmen, der kun vises ved denne særlige lejlighed.


Arrangementet

Farvefilmen (96 min) har danske tekster. 
Arrangementet inkluderer oplæg og varer i alt ca. 115 min. 
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.


Billetter

60 kr. Onlinesalg 


Nordatlantiske Filmdage 2020: Den tyske forbindelse
5.-15. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i årets hovedtema: Den tyske forbindelse, der er arrangeret i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark og er en del af det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .