Barbro i Mols Bjerge

eventet sluttede

Barbro i Mols Bjerge

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

24 sep 2021 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Intime folkballader fra dugfriskt stortalent 

Med sit soloprojekt træder Barbro frem i spotlysets skrøbelige rum og skaber en direkte forbindelse mellem krop og musik. Med baggrund i den klassiske musik hengiver Barbro sig til store kompositioner og ballader, men i et nedskrabet, råt format. Sangene udforsker temaer som identitet og skam. Barbro lægger vægt på den rene sangskrivning og ærlige tekster, og deres dunkle, overtalende lydunivers rammer lige i hjertekulen. 

På Sølballegaard optræder Barbro som kvartet bestående af klaver, kontrabas, bratsch og guitar - og et væld af smukke vokalharmonier. Musikken trækker på elementer fra både klassisk, jazz og folkemusik og er kendetegnet ved stort nærvær og intensitet. 

Barbro har for nylig høstet 5- og 6-stjernede anmeldelser for deres live-optræden til Vegas Udvalgte. De er blevet sammenlignet med store sangskrivere som Joni Mitchell, Fleetwood Mac og Carol King - men Barbro er samtidig helt sin egen.

Se en smagsprøve her:   Lokation

Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .