Event aflyst

Barndom på Sct. Hans

DKK 125,00

Sted

Dato

24 maj 2020 kl. 10:00 - 13:30

Beskrivelse

Barndom på Sct. Hans

Hør om livet som lægesøn på Sct. Hans i 1950érne og se Sct. Hans Museum.

Tid: Søndag d. 24. maj 2020 fra 10 – 13.30.

Mødested: Cafeen Sct. Hans Have.

Turleder: Karsten Munkvad.

Pris: 125 kr. pr. person. Max 25 personer.

 Betaling ved tilmelding på billetto.dk

Bag turen står: Sct. Hans Museum og Nationalpark Skjoldungernes Land.

Turbeskrivelse

I 1950érne boede der 2000 patienter på Sct. Hans – og lige så mange ansatte. Gå en tur på Sct. Hans med turleder, Karsten Munkvad, som voksede op som lægesøn på hospitalet i 1950érne. Oplev også Sct. Hans Museum.

Turen slutter, når vi er tilbage ved Sct. Hans Have

Husk

Gode sko og tøj efter vejret.

Parkering på hospitalets område.

Arrangør

Lokation

Sct. Hans Have Sct. Hans Have, Bistrup Alle 36, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .