spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Barndomskriger Foredrag " Den følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie"

Afholdt event

Barndomskriger Foredrag " Den følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie"

Fra DKK 249,00

Sted

Dato

13 apr 2023 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Hvad er en følelsesmæssigt umoden og narcissistisk familie?

Kom med til dette oplysende foredrag, der ikke alene gør dig klogere på hvad det vil sige at være i familie eller i relation med et følelsesmæssigt umodent menneske, men som også giver dig en større forståelse af dine egne reaktionsmønstre og følelser.

Livet med følelsesmæssigt umodne mennesker er ikke for sarte sjæle!

Uanset om det er din mor, din far, bror eller søster, der er følelsesmæssigt umoden.

Barndomskrigere / Børn, af følelsesmæssigt umodne forældre, føler ofte at de skal gøre sig fortjent til kærlighed. I barndommen bliver de ofte vænnet til, at skal leve op til og forme sig efter deres følelsesmæssigt umodne forældres behov, forventninger og ønsker.

Det samme gælder, hvis du er i en nær relation med et følelsesmæssigt umodent menneske. Det handler om, at vi skal tilfredsstille det følelsesmæssigt umodne menneskes behov, ellers kan konsekvensen være kaos, fysisk eller psykisk straf.

Et barn af følelsesmæssigt umodne forældre lærer at tilpasse sig deres forældres ustabile og dysfunktionelle adfærd. Dette er på bekostning af deres egen sunde udvikling, deres udvikling af sund grænsesætning, deres selvfølelse, deres evne til at slappe af m.m.


Et barn, af følelsesmæssigt umodne forældre, lærer at tilpasse sig, at blive 'antennebørn' for at træde forsigtigt. De adopterer oftest pleaser rollen, for at bevare freden.

De lærer at tilsidesætte sig selv, deres behov og ønsker gang på gang. De lærer at deres behov ikke er vigtige.

De vokser op med et skadet 'flosset' nervesystem, der oftest holder dem fanget i kronisk stress, angst en indre nagende rastløshed og uro.

Er dine forældre også følelsesmæssigt umodne?

Eller er det din følelsesmæssigt umodne bror, søster eller andre, der dræner din energi, sårer dig, forsøger at udnytte eller manipulere dig?

Så kom til dette foredrag!

I dette spændende foredrag præsenteres du for nogle af de mest dominerende psykiske mekanismer, rollefordeling, forsvarsmekanismer, usund familie dynamik, som udspiller sig hos følelsesmæssigt umodne mennesker, familier med følelsesmæssigt umodne forældre eller følelsesmæssigt umodne søskende.

I dette foredrag vil du blive introduceret til:

  • Hvad følelsesmæssig umodenhed er.
  • Hvilke typer af følelsesmæssigt umodne mennesker der findes.
  • Konsekvenserne af at være i en relation med følelsesmæssigt umodne mennesker, fx følelser som skam, forkerthed, skyldfølelse, dårlig samvittighed, forvirring, gaslighting, rollefastholdelse, dramatrekanten, ensomhed m.m.
  • VIGTIGT. Introduktion til hvordan du kan begynde på at passe på dig selv og komme videre i dit liv

Hvad er en følelsesmæssigt umoden forælder? 

(Et følelsesmæssigt umodent menneske)


Et følelsesmæssigt umoden menneske er udpræget behovsfokuseret og fokuserer derfor oftest, ubevidst på at få deres egne behov tilfredsstillet først og fremmest. Dette kan være behov for opmærksomhed, behov for at nogle skal tage ansvar for dem, hvilket deres barn ofte påtager sig. Det kan være behovet for en ”menneskelig skraldespand", som de kan læsse af på og dræne for energi.

Denne slags umodne mennesker udsætter ofte deres egne familiemedlemmer for følelsesmæssig manipulering og anvender ofte følelser som skyld, skam og dårlig samvittighed, som manipulationsredskab.

Denne følelsesmæssige manipulering bruges, af denne type følelsesmæssigt umodne mennesker, til at få andre til at opfylde deres behov.

Hvad får du ud af dette foredrag:

Dette foredrag vil introducere dig til det jeg kalder ’Helikopter perspektivet’. At få helikopter perspektiv gør dig i stand til at se det følelsesmæssigt umodne menneske, og dig selv, i et større og mere logisk perspektiv, i stedet for at være fanget i dine følelsers vold!

At kunne se de underliggende, følelsesmæssigt umodne mønstre og forstå den uhensigtsmæssige adfærd, som et sådan menneske har, kan hjælpe dig med ikke længere at være et "nemt offer", som kan manipuleres og drænes for energi.

Du KAN komme videre i dit liv og lære at passe på dig selv!

Men dette kræver viden, et større perspektiv og en forståelse for dine reaktionsmønstre, forsvarsmekanismer og dine følelser!

Lokation

Huset No7, (Sal, "Lille sal"), Nørregade 7, 7400 Herning

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .