BARNET

BARNET

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

25 oktober 2022 - 4 november 2022

Beskrivelse

En fortælling om rejsen fra barn til voksen. 

En søgen efter identitet.

Hvem skal man tro på? Hvad skal man tro på? Hvordan finder man troen på sig selv?

En enkel fortælling og musikalsk monolog om at finde ro i det indre kaos.

Med inspiration fra historien om, Jomfru Marias møde med Helligånden og Cecil Bødkers roman Marias

Barn fortæller forestillingen om en ung piges udvikling fra pige til kvinde. 

En poetisk monolog om at finde tro.

Uddrag fra fortællingen: ”Tænk hvis hun i virkeligheden bare bildte sig ind, at hun var gravid. At det hele var

noget hun fantaserede sig til. At hun var sindssyg."- "Eller tænk hvis den fremmede havde været virkelig, en eller anden tilfældig forbipasserende, der havde forvirret hende med snak og.... Hvad skulle der så blive af hende? Og hvad skulle der blive af sådan et barn.” Forestillingen er oplagt at spille i forbindelse med konfirmationsforberedelse.

Den kan sætte fokus på at være et ungt menneske, gennem en historisk forankring og den kan skabe debat og dialog for de unge i forhold til deres egen livssituation, deres egen rejse fra barn til voksen.

Medv. Skuespiller; Line Bie Rosenstjerne - Organist; Martin Bennebo - Instruktion; Johanne Dal-Lewkovitch
Geistlig konsulent; sognepræst Louise Sihm Knudsen.

Lokation

Hans Egede Kirke Hans Egede Kirke, Vardegade 14, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .