Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Barokaften med Lars Ulrik Mortensen, Jane Gower og Cecilia Bernardini

eventet sluttede

Barokaften med Lars Ulrik Mortensen, Jane Gower og Cecilia Bernardini

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

03 aug 2018 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Selsø kan denne aften invitere til koncert med de tre dygtige barokmusikere, Lars Ulrik Mortensen, Jane Gower og Cecilia Bernardini. De specialiserer sig i 1600-tallets virtuose kammermusik fra Tyskland og Italien - en periode som for moderne ører er præget af overraskende nytænkning og eksperimenter. Det er et repertoire, som ligger meget langt fra senbarokkens langt mere velkendte Händel’er, Bach’er og Vivaldi’er, men som de tre musikere i særlig grad brænder for. Ydermere har man mulighed – vistnok for første gang i Danmark – for denne aften at opleve fagottens forløber, dulcianen, som på dette tidspunkt ikke primært var et basinstrument, men som anvendtes som en helt ligeberettiget partner med violinen.

Lokation

Herregårdsmuseet Selsø Slot Herregårdsmuseet Selsø Slot, Selsøvej 30 A, 4050 Skibby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .