Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Barokoperaen Argenore - highlights

Afholdt event

Barokoperaen Argenore - highlights

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

29 sep 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

En koncertant opførelse af ARGENORE - en barokopera af Vilhelmina von Bayreuth.


I samarbejde med KoncertKirken, Nordic Network for Early Opera og det svenske operakompagni, Den Andra Operan, byder barokensemblet Camerata Øresund og et fantastisk hold sangsolister på koncertant opførelse af Argenore – en dramatisk opera af den kvindelige barokkomponist, Vilhelmina von Bayreuth (1709-58).


Vilhelmina von Bayreut var en af ​​de førende europæiske kulturpersoner i det 18. århundrede. I 1748 lod hun et spektakulært operahus opføre,- nemlig Markgräfliches Opernhaus i Bayreuth og der samlede hun Tysklands og Italiens fremmeste musikere og sangere. Årtier senere blev komponisten Richard Wagner stærkt inspireret af operahuset og besluttede at fortsætte sine ambitioner om et opera centrum i Bayreuth, og selv i dag er Bayreuth en besøgsmagnet for operafans.


I 2021 blev Vilhelmina von Bayreuths opera "Argenore" (1740) opført i sin helhed på Ulriksdals Slotsteater i Stockholm. Nu præsenteres højdepunkter fra denne unikke opera i en semi-iscenesat version i Koncertkirken.


Med Vilhelminas virtuose og udtryksfulde musik fortælles historien om den enevældige hersker kong Argenore som styrer sit land med hård hånd og slår ned på enhver form for modstand. Som datter af den tyranniske "Soldatkonge", Fredrik Vilhelm I af Preussen, var Vilhelminas barndom prægetet af vold og operaens tematik kan derfor tolkes som et opgør mod komponistens dramatiske opvækst, magtmisbrug og diktatur. Et tema som stadigvæk i dag desværre føles uhyre relevant.


Musikalsk ledelse: Peter Spissky

Instruktør: Ditte Hammar

Solister: Maria Sanner, Martin Vanberg, Josefine Andersson, Elin Skorup, og Hanna Fritzson.

Orkester: Camerata Øresund

Forestillingen er blevet muliggjort med støtte fra: Kulturrådet, Statens Kunstfond, Barbro Osher Pro Suecia Foundation, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Clara Lachmanns stiftelse.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Plads, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer