spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Baroktoberfest

Afholdt event

Baroktoberfest

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

28 okt 2022 kl. 19:00 - 29 okt 2022 kl. 22:00

Beskrivelse

Baroktoberfest

Barokmusik- frisk fra fad!


For fjerde gang åbner barokensemblet Camerata Øresund dørene op til Baroktoberfest - en boblende barokmusikfestival som finder sted i KoncertKirken, København d. 28.-29.oktober 2022.


Festivalen byder på 4 koncerter over to dage hvor en skøn blanding af barokmusik og folkemusik, instrumental- og vokalmusik, bliver serveret på bedste vis.

Vi kan garantere en bred vifte af spændende musikalske indtryk: Et dyk ned i Londons 1700- tals musikscene med den fantastiske tenor, Martin Vanberg som solist. En klangverden af knipsende instrumenter i sjældent hørte cembalo og lutkoncerter. Et musikalsk åndehul med Bachs toner og sidst men ikke mindst, en folkemusikfest med den svenske duo LISAS.


Under og imellem koncerterne kan du slukke tørsten i baren - og skulle sulten melde sig byder vi på Pretzels og Bierwurst i bedste Oktoberfeststil.

Vi håber du vil fejre efteråret med os i barokmusikkens tegn!


Medvirkende:

Musikere fra Camerata Øresund under ledelse af Peter Spissky

Martin Vanberg- tenor

LISAS: Lisa Långbacka accordion og LIsa Rydberg violin.


Billetter på billetto.dk og i døren:

Festivalpas: 4 koncerter inkl. en øl/vin/vand begge aftener: 400 kr

Baroktoberfest dag1: 2 koncerter fredag d.28.10.22 inkl. en øl/vin/vand: 250 kr

Baroktoberfest dag 2: 2 koncerter lørdag d. 29.10.22 inkl. en øl/vin/vand: 250 kr

Billetter for enkelt-koncerter til 150 kr sælges i døren.

Baroktoberfest er støttet af:

Statens Kunstfond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Toyota Fonden, Knud Højgaards Fond, Augustinusfonden, William Demant Fonden, A.P.Møller Fonden, Dansk Kapelmesterforening Beckett- Fonden, Det Obelske Familiefond og Tjekkiets ambassade i København.Fredag 28. oktober

Kl. 19.00- 20.00 Åbningskoncert: Welcome to all the pleasures.

Solist: Martin Vanberg - tenor

Det bliver en særlig barok- nydelse af slagsen når stjernetenoren Martin Vanberg tager os med til 16- og 17-tallets England, hvor livets glæder og sorger kommer til udtryk i musik af Dowland, Purcell og Händel. Alle følelser kommer på spil når vi, via musikken, rejser mellem slotte, kirker og kroer og stifter bekendtskab med passionerede elskere, inspirerende muser og berusede sømænd, som bare nægter at lade os gå inden den sidste runde på baren!


Medvirkende:

Camerata Øresund

Martin Vanberg- tenor


For detaljeret program klik her: Program


Kl. 20:30 - 21:30 Late Night with LISAS

Baroktoberfests første aften afsluttes med et besøg af den fantastiske svenske duo, Lisas. Lisas eksperimenter med musik på grænsen mellem barok, tango, folkemusik og med denne unikke cocktail garenterer vi en god smagsoplevelse!

Sammen med Camerata Øresund leder Lisas os i gennem et program hvor genrer er underordnet og det eneste der betyder noget er glæden af musikken!


Medvirkende:

Camerata Øresund

LISAS:

Lisa Rydberg: violin

Lisa Längbacka: accordeon


For detaljeret program klik her: ProgramLørdag 29. oktober

Kl.l 19.00-20.00 Knipset og strøget!

Med programmet Knipset og strøget hylder Camerata Øresunds barokkens populære genre af virtouse koncerter for solo instrument og orkester. Cembalist Marcus Mohlin og lutenist Dohyo Sol - Camerata Øresunds uundværlige continuo-spillere- får helt nye roller når de på skift træder frem som solister og viser deres instrumenter frem i koncerter af J.S.Bach, Vilhelmina von Bayreuth og J.Fasch. Som modvægt til cembaloens og lutens knipsende strenge får violinenerne lov til at synge med sin bue i en koncert for 2 violiner af Christoph Graupner. Til sidst forenes orkesteret i et brag af en Concerto Grosso af mester Corelli.


Medvirkende:

Camerata Øresund

Solister: Marcus Mohlin- cembalo og Dohoy Sol- lut


For detaljeret program klik her: Program

Kl. 20:30- 21:30 Betaget af Bach

Til Baroktoberfests afslutningskoncert fører Camerata Øresund os igennem en labyrint af temaer og fugaer når de kaster sig over et uddrag af Bachs ufuldendte mesterværk, Kunst der Fuge. Værket består af hele 14 fugaer og 4 kanoner bygget over kun et enkelt tema som bliver vendt og drejet i utallige versioner. Værket viser Bachs kærlighed til kontrapunkten og hans enestående genialitet. Bach nåede ikke at skrive stykket færdigt inden sin død og efterlod den sidste fuga ufuldendt, som har givet anledning til gådefulde spekulationer.

Med udvalgte fugaer fra dette unikke mesterværk, blandet med Bachs koraler og satser fra hans solo-instrumentale værker, håber vi at kunne skabe et meditativt musikalsk åndehul midt i en turbulent verden.Medvirkende:

Camerata Øresunds musikere


For detaljeret program klik her: Program
Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads , Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .