eventet sluttede

BAROKTOBERFEST Camerata Øresund, billet til fredag den 29. oktober, begge koncerter

DKK 250,00

Sted

Dato

29 okt 2021 kl. 19:00 - 22:30

Beskrivelse

Tredje omgang af "Baroktoberfest" - Camerata Øresunds boblende barokmusikfestival, er klar til servering den 29. - 30. oktober 2021. Ligesom de to sidste år finder festivalen sted i KoncertKirken og byder på fire koncerter over to dage. 

Under og imellem koncerterne kan man slukke tørsten i baren, en øl eller vand er inkluderet i prisen - og skulle sulten melde sig byder vi på Pretzels og Bierwurst i bedste Oktoberfeststil..

En billet til én dag/to koncerter: 250- kr, inkl. en øl  eller vand.

En billet til begge dage/alle fire koncerter: 400 kr, inkl en øl/vand begge dage.

B
emærk: Koncerterne starter henholdsvis kl 19.00 og kl 21.00.Program og dagsbillet for fredag den 29. oktober:

Åbningskoncert “Et liv med Bach”

Et portræt af Bachs liv set gennem hans hustrus, Anna
Magdalenas øjne. Vi sætter fokus på sangerinden, musikelskeren og kopisten Anna Magdalena - en kvinde som uden tvivl spillede en vigtig rolle i J. S. Bachs liv.
Stortalentet Laura Meyer - mezzosopran, påtager sig rollen som Anna Magdalena og med kreativ formidling i ord, sang og musik levendegøres/illustreres Bachs liv og hans musik set fra hustruens perspektiv.
På programmet er et udpluk af Bachs værker, bl.a. fra Anna Magdalenas Klavierbüchlein, dansesatser fra hans orkesterssuiter, cembalokoncert i f -mol med Marcus Mohlin, og udvalgte arier med Laura Meyer.

Medvirkende: Solist Laura Meyer mezzosopran, Camerata Øresund

Fredag 29. oktober kl 21.00 -22.00
Late night: Cameratas favourites!

På denne intime late night koncert møder man medlemmerne i Camerata Øresund på kryds og tværs, når de slår sig løs i deres yndlings kammermusik.
Bl.a. vil man kunne opleve det bizarre stykke gambemusik: “Le Tableau de L`óperation de la taille” af den franske barokkomponist og gambevirtuos, Marin Marais. Værket skildrer i musik og tekst en kirurgisk operation fra 1725..!
Af andre ukendte perler bydes der eksempelvis på smuk engelsk consort musik af Anthony Holborne, og komponister som Schmeltzer og Tye.

Medvirkende: Camerata Øresund
 


En billet til begge dage/alle fire koncerter: 400 kr, inkl en øl/vand begge dage.

En billet til én dag/to koncerter: 250- kr, inkl. en øl  eller vand.

Såfremt der er ledige pladser, kan der købes billet til en enkelt koncert i døren

 God plads til afstand i KoncertKirkens hyggelige sal. Camerata Øresund og KoncertKirken ønsker at publikum skal kunne føle helt sig tryg ved at gå til koncert, og følger naturligvis alle afstand - og øvrige hensyn/restriktioner der evt. måtte være på området. 

Arrangør

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .