spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

BAROKTOBERFEST Camerata Øresund - Festivalpas til begge dage, 29. & 30. oktober

Afholdt event

BAROKTOBERFEST Camerata Øresund - Festivalpas til begge dage, 29. & 30. oktober

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

29 okt 2021 kl. 19:00 - 30 okt 2021 kl. 22:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Tredje omgang af "Baroktoberfest" - Camerata Øresunds boblende barokmusikfestival, er klar til servering den 29. - 30. oktober 2021. Ligesom de to forrige år finder festivalen sted i KoncertKirken og byder på fire koncerter over to dage.

 Hvad enten man har svaghed for J.S. Bach, intim kammermusik, barok strygerband eller vild folkemusik - Baroktoberfest har det hele! I år gæster den unge mezzosopran Laura Meyer åbningskoncerten " Mit liv med Bach" , og dagen efter er der besøg fra Slovakiet af de to karismatiske barok- og folkemusikere, Milos Valent  på violin og Jan Rokyta på cimbalon - i programmerne " Musica Globus -  an evening to inspire the rest of my life..”og  "Wild and crazy from Bratislava"

Under og imellem koncerterne kan man slukke tørsten i baren - og skulle sulten melde sig byder vi på Pretzels og Bierwurst i bedste Oktoberfeststil.. 

En billet til begge dage/alle fire koncerter: 400 kr. inklusiv en øl/vand begge dage. 

Bemærk at koncerterne starter henholdsvis kl 19.00 og kl 21.00.

Program:

Fredag den 29. oktober -  Åbningskoncert kl. 19.00:

“Mit liv med Bach"
 Medvirkende: Mezzosopran Laura Meyer - Camerata Øresund

Et portræt af Bachs liv set gennem hans hustrus, Anna
Magdalenas, øjne. Vi sætter fokus på sangerinden, musikelskeren og kopisten Anna Magdalena - en kvinde som uden tvivl spillede en vigtig rolle i J. S. Bachs liv
Stortalentet Laura Meyer - mezzosopran, påtager sig rollen som Anna Magdalena og med kreativ formidling i ord, sang og musik levendegøres/illustreres Bachs liv og hans musik set fra hustruens perspektiv.
På programmet er et udpluk af Bachs værker, bl.a. fra Anna Magdalenas Klavierbüchlein, dansesatser fra hans orkestersuiter, cembalokoncert i f -mol med Marcus Mohlin, og udvalgte arier med Laura Meyer.

Fredag den 29. oktober kl. 21.00:
Late night - Cameratas favorites

Late night: Cameratas favourites!
På denne intime late night koncert møder man medlemmerne i Camerata Øresund på kryds og tværs, når de slår sig løs i deres yndlings kammermusik.
Bl.a. vil man kunne opleve det bizarre stykke gambemusik: “Le Tableau de L`óperation de la taille” af den franske barokkomponist og gambevirtuos, Marin Marais. Værket skildrer i musik og tekst en kirurgisk operation fra 1725..!
Af andre ukendte perler bydes der eksempelvis på smuk engelsk consort musik af Anthony Holborne, og komponister som Schmeltzer og Tye.

Medvirkende: Musikere fra Camerata ØresundLørdag den 30. oktober - kl. 19.00: 

Musica Globus -

Den karismatiske slovakiske violinvirtuos og barokspecialist, Milos Valent, gæster Baroktoberfest med programmet, Musica Globus.
Til programmet har Milos hentet inspiration fra gamle danse-og sang manuskripter fra Slovakiet , Polen, Ungarn og Tyrkiet, samt fra Telemanns Rostock manuskripter.
Værkerne fra Rostock manuskriptet blev komponeret omkring 1704, da Telemann varetog stillingen som hofkapelmester i Sorau, Polen. Under sine mange rejser i landet oplevede Telemann ægte folkemusik på tæt hold, og denne musik gjorde så stærkt et indtryk på ham at han senere, i sin biografi bl.a. skrev:
“En aften med disse musikere inspirerede mig for resten af livet!”
Forbindelsen mellem folkemusikken i de gamle danse- og sangmanuskripter og Telemanns musik startede dermed inspirationen til dette program, men førte også Milos Valent videre til barokmusik inspireret af folkemusik fra Holland, Skotland og endda Italien.

Medvirkende: Milos Valent violin, Jan Rokyta cimbalon, Camerata Øresund


Lørdag den 30. oktober kl 21.00

“Late night - Wild and crazy from Bratislava!” 

Til Baroktoberfests grand finale er det heftige folkemusik rytmer fra Europa som overtager scenen.
Blandt de inviterede gæste-artister på Baroktoberfest i år er en duo fra det
slovakiske ensemble, Solamente Naturali, som består af
Milos Valent på violin og Ján Rokyta på cimbalom.
De overtager styringen på denne koncert og tager os med på en vild og hæsblæsende musikalsk rejse til Ungarn og Slovakiet.
Duoen spiller og improviserer så musikken gnistrer sammen med Camerata Øresund - og det eneste vi kan love er at det ikke bliver kedeligt!
Medvirkende: Milos Valent violin/sang, Jan Rokyta cimbalon , Pernille Ebert Spissky fujara fløjte, Peter Spissky/ Camerata Øresund

For flere detaljer om programmerne: www.camerataoresund.com


En billet til begge dage/alle fire koncerter: 400 kr, inkl en øl/vand begge dage.

En billet til én dag/to koncerter: 250- kr, inkl. en øl  eller vand.

Såfremt der er ledige pladser kan billet til enkeltstående koncerter købes i døren

Arrangør

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .