spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

BAROLO & TRØFLER - MED ABBONA VINHUS

Afholdt event

BAROLO & TRØFLER - MED ABBONA VINHUS

Fra DKK 1.395,00

Sted

Dato

28 sep 2018 kl. 17:30 - 22:30

Beskrivelse

Winemaker´s Dinner
Barolo & Trøfler på MejeriGaarden

Fredag d.28. september 2018 kl. 17.30

En aften med smagen af de sydlige himmelstrøg hvor vi får besøg af Chira Abbona (datter af Marziano Abbona) fra vinhuset Abbona i Piemonte

I samarbejde med Peter Boisen fra Kjær & Sommerfeldt føres vi igennem aftenen med vine fra Abbona og en lækker menu med et gennemgående trøffel tema fra MejeriGaarden. Chira er datter af Marziano Abbona som har sine kældre i Dogliani, der er en del af Langhe i den sydlige del af Piemonte.Ligesom mange andre vinhuse har Abbona vinmarker i forskelligeområder: Barolo, Barbaresco og Alba og Abbona råder i dag over 42 ha. vinmarker i Piemonte.Fælles for disse marker er, at de er nøje udvalgt siden Abbona startede deres eget vinhus i 1970.I begyndelsen fremstillede de udelukkende Dolcetto-vine. Abbona er en af de få producenter der virkelig forstår at få det optimaleud af Dolcetto-druen, der er en vanskelig drue at arbejde med.

MODERNIST

Marziano Abbonas filosofi er, at vinene skal være typiske Piemontevine ved at udtrykke området og druernes typiske egenskaber.Samtidig skal ny teknik tages i anvendelse. Marziano Abbona hører til ”modernisterne” i Piemonte. Han anvender små 225 liters Barriques i op til 12 måneder på sine vine inden de lægges på store 3000 liters fade. I det berømte Barolo-område ejer Abbona egne vinmarker ved byerne Novello og Monforte D’Alba. Begge steder fremragende marker med den rigtige hældning og gamle vinstokke med en alder på mellem 25 og 40 år.Et perfekt udgangspunkt til at fremstille perfekte Baroloer. I Barbaresco og Alba fremstiller Abbona andre klassiske vine fra Piemonte. Specielt hans Rinaldi Barbera D’Alba – en barriquelagret Barbera-vin, er klasser over hvad der normalt kommer fra dette område.

”Få rabat via Culturepoint
CulturePoint er et fællesskab for kulturoplevelser på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falser. Her kan du få inspiration til et besøg hos de mange kultursteder i områderne, optjene kulturpoint, få rabatter, særtilbud m.m. Opret en gratis bruger på CulturePoint, aktiver tilbuddet og vis det sammen med din billet. Der er et begrænset antal CulturePoint-billetter til dette event ”

BAROLO & TRØFLER

Velkomst / Snacks og bobler

Hummer terrin smagt til med trøffel og urter, hvidløgs mayonnaise, basilikums olie, balsamico reduktion, syltede kantareller og krabbeklo

Abbona, Langhe Bianco, Viognier, Cinerino 2016, Piemonte, Italien

Gnocchi, palmekåls sauce, trøffel olie og frisk trøffel

Abbona, Barolo, La Pieve 2013, Piemonte, Italien

Kalvemedaljon, rullet i urter og hvidløg, risotto kroket med trøfler, kanin ragout, fyldte svampe med ost, rødløg, fennikel

Abbona, Barolo Pressenda 2011 og Abbona, Barolo Terlo Ravera 2011, Piemonte, Italien

Italienske oste med trøffel / oliven tapenade

Abbona, Barolo Cerviano 2011, Piemonte, Italien

Panna Cotta på græsk yoghurt, honning og pistacie praline

Kaffe/ te & Grappa.



Arrangør

Lokation

Mejerigaarden.com Mejerigaarden.com, Gl. Landevej 87, 4874 Gedser

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .