Barololand fredag aften

Slagtehusgade 5C, 1715 København
06 mar 2020 kl. 20:00
07 mar 2020 kl. 23:59
Billetter DKK 995,00
Billetter DKK 995,00

Madkollektivet Barololand er tilbage og laver 2 middage og en enkelt frokost fredag og lørdag 6. og 7. marts 2020.

Barololand opstod da 8 venner med en utidig hang til hvide trøfler og gammel nebbiolo vin mødtes i 2013 og besluttede sig for at skubbe grænserne til den danske pop-up scene.

Det er blevet til mange legendariske middage, frokoster og ture til Piemonte.

Det gamle hold er samlet igen og vi glæder os til en fantastisk weekend med alle jer gode folk, som vi glæder os til traktere med store vine, udsøgte retter og den der stemning fra det italienske middagsbord.

-

Fredag og lørdag aften serveres der antipasti, primi, secondo og dolce i tæt sammenspil med cocktails, vermouth, saftige vine, store baroloer, grappa og meget mere. 

Mad, vin og vermouth, grappa, kaffe og vand er inkluderet i billetprisen.

Frokost lørdag den 7. marts serveres samme menu, dog med mulighed for tilkøb af drikkevarer.

-

Barololand består af

James Andersen - med mere end 20 år på bagen i den både danske og svenske restaurationsbranche er Big Friendly James en uvurderlig chef i Barolokollektivet, som han og Birk Voss stiftede en sen aften med amaro i glasset. Desserter, brød og meget andet godt tryller James når han står i køkkenet med Lars.

Lars Lundø Jakobsen - Med et stort CV der tæller Pony, Geranium, Celler can Rocca og meget. Lars er vores styrmand i køkkenet og sammen med James ankeret i Barolokøkkenet.

Max Scott - Spirituschef i Juuls Vin og Spiritus, men også uddannet, kok, tjener, sommelier og en af de dygtigste mennesker i dette land inden for spiritus. Maxs viden indenfor Barolo og grappa er uhyggelig stor og hans store netværk i Italien er fantastisk.

Morten Bach Nielsen - En af de helt tunge bagmænd i det danske vermouthkartel. Har tidligere stået i spidsen for Barking Dog og Paloma Vermouth Cafe.

Frej Helstrand - Mangeårig sommelier og servicechef for blandt andre Kødbyens Fiskebar. Frej har siden en ung alder beskæftiget sig med Nebbiolo, Barbera, Dolcetto og alle mulige andre finurlige Piemontetiske vindruer. Frej er sammen med René Renissen ansvarlige for at kopperne er fyldte, når gæsterne sætter sig til bords

René Renissen - Restaurantchef på Kødbyens Fiskebar og en af de gladeste mennesker i restaurantverdenen. Renissen har været vidt omkring blamdt andet i Kadeau-koncernen, hvor han arbejdede tæt sammen med Lars på Pony og senere Geranium, Ved Stranden 10 og El Dorado. Vinchef med Frej og verdenmester i kold kaffe.

Rob Love aka Robert Ureke - Er promochef, fotograf, netværksminister i Piemonte, DJ, Barolo aficionado og meget mere.  Rob har tidligere været chef i Mikkeller koncernen og arbejdet med vin, øl og spiritus på højt plan i Sverige.

Birk Voss - Er egentlig østersminister og ejer på Rouge Oysters på Gammel Kongevej, men har i mange år nydt og arbejdet med det italienske køkken. Stifter af Barololand sammen med James, praktisk gris, Lucano-ambassadør og Fiorentina-fan

eventet sluttede

Barololand fredag aften

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke