Event aflyst

Barololand Lørdag frokost

DKK 495,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Madkollektivet Barololand er tilbage og laver 2 middage og en enkelt frokost fredag og lørdag 6. og 7. marts 2020.

Barololand opstod da 8 venner med en utidig hang til hvide trøfler og gammel nebbiolo vin mødtes i 2013 og besluttede sig for at skubbe grænserne til den danske pop-up scene.

Det er blevet til mange legendariske middage, frokoster og ture til Piemonte.

Det gamle hold er samlet igen og vi glæder os til en fantastisk weekend med alle jer gode folk, som vi glæder os til traktere med store vine, udsøgte retter og den der stemning fra det italienske middagsbord.

-

Fredag og lørdag aften serveres der antipasti, primi, secondo og dolce i tæt sammenspil med cocktails, vermouth, saftige vine, store baroloer, grappa og meget mere. 

Mad, vin og vermouth, grappa, kaffe og vand er inkluderet i billetprisen.

Frokost lørdag den 7. marts serveres samme menu, dog med mulighed for tilkøb af drikkevarer.

-

Barololand består af

James Andersen - med mere end 20 år på bagen i den både danske og svenske restaurationsbranche er Big Friendly James en uvurderlig chef i Barolokollektivet, som han og Birk Voss stiftede en sen aften med amaro i glasset. Desserter, brød og meget andet godt tryller James når han står i køkkenet med Lars.

Lars Lundø Jakobsen - Med et stort CV der tæller Pony, Geranium, Celler can Rocca og meget. Lars er vores styrmand i køkkenet og sammen med James ankeret i Barolokøkkenet.

Max Scott - Spirituschef i Juuls Vin og Spiritus, men også uddannet, kok, tjener, sommelier og en af de dygtigste mennesker i dette land inden for spiritus. Maxs viden indenfor Barolo og grappa er uhyggelig stor og hans store netværk i Italien er fantastisk.

Morten Bach Nielsen - En af de helt tunge bagmænd i det danske vermouthkartel. Har tidligere stået i spidsen for Barking Dog og Paloma Vermouth Cafe.

Frej Helstrand - Mangeårig sommelier og servicechef for blandt andre Kødbyens Fiskebar. Frej har siden en ung alder beskæftiget sig med Nebbiolo, Barbera, Dolcetto og alle mulige andre finurlige Piemontetiske vindruer. Frej er sammen med René Renissen ansvarlige for at kopperne er fyldte, når gæsterne sætter sig til bords

René Renissen - Restaurantchef på Kødbyens Fiskebar og en af de gladeste mennesker i restaurantverdenen. Renissen har været vidt omkring blamdt andet i Kadeau-koncernen, hvor han arbejdede tæt sammen med Lars på Pony og senere Geranium, Ved Stranden 10 og El Dorado. Vinchef med Frej og verdenmester i kold kaffe.

Rob Love aka Robert Ureke - Er promochef, fotograf, netværksminister i Piemonte, DJ, Barolo aficionado og meget mere.  Rob har tidligere været chef i Mikkeller koncernen og arbejdet med vin, øl og spiritus på højt plan i Sverige.

Birk Voss - Er egentlig østersminister og ejer på Rouge Oysters på Gammel Kongevej, men har i mange år nydt og arbejdet med det italienske køkken. Stifter af Barololand sammen med James, praktisk gris, Lucano-ambassadør og Fiorentina-fan

BilletDKK 995,00 + DKK 69,00 gebyr

Arrangør

Lokation

Spisehuset Spisehuset, Slagtehusgade 5C, 1715 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .