spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Baronessen til Løve taler med Tredjefruen til Urnes Gaard om kvindelige rejsendes skrift - Mød Suzanne Brøgger og Madame NIelsen

Afholdt event

Baronessen til Løve taler med Tredjefruen til Urnes Gaard om kvindelige rejsendes skrift - Mød Suzanne Brøgger og Madame NIelsen

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 okt 2018 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Med hilsen til nordmanden Holberg har Suzanne Brøgger skrevet en samling epistler og notater om - Norge! Gennem rejser i landet og samtaler med kunstnere og samfundsdebattører borer hun efter de kulturbærende lag i et forsøg på at finde landets særpræg. I kraft af alderens frihed kan hun flanere, gøre sine iagttagelser og fremsætte sine stærkt personlige meninger, men udsynet rækker videre: Bogen handler (selvfølgelig!) også om de forhold og fænomener, der præger vores tid og verden generelt.

Siden 2013 har Madame Nielsen vandret fra centrum og ud af alverdens storbyer – Paris, Berlin, New York, Stavanger, Skt. Petersborg, Katowice, Mexico City osv., videre! Hendes mål er med sin vandring og sin skrift at opdage og kortlægge verden på ny og uden fordomme, naiv som en nyfødt H.C. Andersen. Som en del af denne livslange opdagelsesrejse vandrede hun i efteråret 2015 med Flygtningestrømmen ad Balkanruten fra det gamle Hellas over 7 grænser til The Land of DKay og skrev, by the way, dannelsesromanen Invasionen om opdagelsen af det ny Europa.

”For mig er skriften en fysisk bevægelse, for mig er vandringen skrift. Jeg er rastløs, hjemløs, nomade, jeg kan kun sanse og begribe verden, når jeg er i bevægelse, når jeg vandrer igennem den. Hver morgen står jeg op i håb om endelig at nå frem, og jeg skal aldrig nå frem. Det er min livsform, hverken jeg eller verden er noget givet, begge er vi altid først nu, skridt for skridt, ved at blive til. Og mine forgængere er ikke de store mandlige, maskuline rejsende, ikke erobrerne – Hemingway, Columbus, Ib Michael, Magris, Goethe, Kapuscinski – men H.C. Andersen: det frygtsomme og frygteligt naive fruentimmer, altid rædselslagen og fuld af gå-på-mod. Som Madame Andersen ved jeg af princip intet om verden, før jeg møder den, og derfor er det i selve mødet, øjeblikket, vandringens og skriftens nu, at både jeg og verden bliver til.”


Arrangør

Lokation

Tranquebar Rejseboghandel & Café Tranquebar Rejseboghandel & Café, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .