Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Barselcafe i Sdr. Vium

Afholdt event

Barselcafe i Sdr. Vium

Fra Gratis

Sted

Dato

13 dec 2022 kl. 10:00 - 11:00

Beskrivelse

Kom til barselcafe og oplev Maria fra IVRIG danne rammerne for en hyggelig og musikalsk babyrytmik. Maria introducerer velkendte som nye sange med fagter og bløde rekvisitter til og giver fif til brug i hjemmet. Alle barslende forældre kan deltage og det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Alle kan være med! 

Arrangør

Jeg bruger musik og pædagogik til skabe glæde, begejstring, fællesskab og oplevelser. Jeg skaber bl.a. musikforløb, barselscaféer og barselshøjskole for institutioner, kirker, biblioteker, museer og mange andre.

Lokation

Kulturhuset SKOLEN, Esbølvej 9, 6893 Hemmet

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .