Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Barselscafé

Afholdt event

Barselscafé

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

2 maj 2023

Beskrivelse

Åben konsultation med GynObs fysioterapeut fra FitMom

Til denne barselscafé tirsdag 2. maj er der åben konsultation med en GynObs fysioterapeut fra FitMom. Kom til barselscafé i Shoppen, hvor der er lagt op til en rolig formiddag med tumlen, leg og hygge. 

Derudover har du mulighed for at snakke med en GynObs fysioterapeut fra FitMom. En GynObs fysioterapeut kan hjælpe med vurdering/afklaring i forhold til især bækkenrelateret problematikker, f.eks. inkontinens, smerter i underlivet, smerter i bækkenet samt vejledning i forhold til træning som gravid eller efter fødslen.  

Barselscaféen foregår mellem kl. 10-12 i vores loungeområde på 1. sal. Her tager vi også imod din bestilling af en valgfri drikkevare fra Kochs Kaffebar, som er med i billetprisen. 

Der er et begrænset antal billetter, for at der er plads til at alle kan få snakket med fysioterapeuten, så barselscaféen kræver tilmelding.

Pris: 50 kr.

Billetprisen inkluderer:

 • Én valgfri drikkevare hos Kochs Kaffebar
 • Lidt frugt og snacks
 • Eksklusive rabatter og vareprøver til udvalgte barselscaféer

Lokation

Shoppen Aalborg, Vandmanden 5A, 9200 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .