Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Barselscafé

Afholdt event

Barselscafé

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

23 maj 2023

Beskrivelse

Barselscafé med babytummel og babymotorik

Barselscafe med børnefysioterapeut Lene N. Bak fra Støvring FysioCenter. 

Dagens tema er motorik, og hvordan du kan tumle med dit barn derhjemme. I vil få læring om barnets motoriske udvikling, sanselig stimulering og bevægeglæde. Vi vil sammen se på bevægekvalitet ved de små, og finde øvelser der kan fremme kvaliteten i en.

Du vil som mor/far få:

 • Viden om hvordan du kan støtte dit barns motoriske udvikling.
 • Inspiration til leger og aktiviteter I kan lave derhjemme

Barselscaféen foregår mellem kl. 10-12 i vores loungeområde på 1. sal. Aktiviteten med babytummel foregår fra kl. 10.00-10.45, og derefter er der mulighed for at stille spørgsmål frem til kl. 11.30. 

Der er et begrænset antal billetter, så barselscaféen kræver tilmelding.

Pris: 50 kr.

Billetprisen inkluderer:

 • Én valgfri drikkevare hos Kochs Kaffebar
 • Lidt frugt og snacks

Lokation

Shoppen Aalborg, Vandmanden 5A, 9200 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .