spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Barselscafé i SHOPPEN

Afholdt event

Barselscafé i SHOPPEN

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 feb 2024 kl. 09:00 - 12:00

Beskrivelse

Barselscafé i SHOPPEN

Vi inviterer til en udvidet barselscafé med mulighed for babymotorik, babyfotografering og åben konsultation med både sundhedsplejerske, GynObs fysioterapeut og OsteoDanmark. 

Der er 3 hold med babymotorik: 

Kl. 9.15: for babyer i alderen 3-6 måneder

Kl. 10.15: for babyer i alderen 6-9 måneder

Kl. 11.15: for babyer i alderen 9-12 måneder

Kom med til en hyggelig formiddag sammen med andre forældre på barsel, hvor der er plads til at dele erfaringer, lære nyt og en masse hygge.

Billetprisen på 50 kr. inkluderer kaffe/the og en bolle med smør.

Vi ses til en hyggelig formiddag!

OBS! Vi har udvidet tiden til kl. 9-12 for at der er mulighed for at komme rundt til alle. 

Arrangør

Lokation

SHOPPEN Aalborg, Vandmanden 5a, 9200 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .