Barselsfrokost: Mette Nøhr Claushøj om Trump & rigretssagen

06 feb 2020 kl. 11:00 - 13:30

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

Bliv klogere på verden uden for babyboblen - kom til barselsfrokost med gæsteoplæg i Prismen. Vi ønsker at skabe et alternativt barselsarrangement, hvor man kan komme og få indblik i en eksempelvis international politisk aktuel situation, og derved også få stillet et eventuelt ophobet behov for at tænke og tale om andet end de små poder. Man er selvfølgelig også meget velkommen, selvom man ikke barsler den.

Prismen & Øens Spisested inviterer til barselsfrokost, og denne gang får vi besøg af Mette Nøhr Claushøj, som blandt andet er tidligere ekstern lektor i amerikansk politik på Københavns Universitet. Mette Nøhr Claushøj er netop hjemvendt fra USA med seneste nyt om rigsretssagen mod præsident Trump, og holder et oplæg herom. Efter oplægget serverer Yngve sin signaturret. Drikkevarer kan købes i baren.

PRAKTISK INFO:

Der er mulighed for at parkere barnevognen lige uden for vores vindue. Der er begrænsede antal pladser i caféen til barnevogne. Man er selvfølgelig også meget velkommen uden børn.

PRIS: 150 kr. inkl. frokost og gæsteoplæg. (Der er begrænsede pladser, da det er i intime omgivelser, så skynd dig at køb din billet, hvis du vil sikre dig en plads).