Barselsfrokost: Oplæg med Anna Libak om Trump/Putin

12 dec 2019 kl. 11:00 - 13:30

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

Bliv klogere på verden uden for babyboblen - kom til barselsfrokost med gæsteoplæg i Prismen. Vi ønsker at skabe et alternativt barselsarrangement, hvor man kan komme og få indblik i en eksempelvis international politisk aktuel situation, og derved også få stillet et eventuelt ophobet behov for at tænke og tale om andet end de små poder. Man er selvfølgelig også meget velkommen, selvom man ikke barsler den.

Prismen & Øens Spisested inviterer til barselsfrokost, og denne gang får vi besøg af Anna Libak; politiker, journalist, redaktør, ruslandskender, foredragsholder, digter, mm..
Kom og hør hendes analyse af Putins Rusland og forholdet til Vesten i den bestående verdensorden. Efter oplægget serverer Yngve sin signaturret. Drikkevarer kan købes i baren.

PRAKTISK INFO:

Der er mulighed for at parkere barnevognen lige uden for vores vindue. Der er begrænsede antal pladser i caféen til barnevogne. Man er selvfølgelig også meget velkommen uden børn.

PRIS: 150 kr. inkl. frokost og gæsteoplæg. (Der er begrænsede pladser, da det er i intime omgivelser, så skynd dig at købe din billet, hvis du vil sikre dig en plads).