Barselsyoga i Birkerød kl.10.30-11.30 (onsdag)

18 apr 2018 kl. 10:30 - 11:30

Hillebrandt Yoga, Biskop Svanes Vej 53, 3460 Birkerød

Eksklusiv Barselsyoga i Birkerød

10 gange fra onsdag d.18.04 - 20.06, kl.10.30-11.30

Vi arbejder på dette hold med grundlæggende styrke og stabilitet. Der er fokus på øget kropsbevidsthed og at finde dit mentale pusterum. De handler om, at lære kroppen at kende på ny, og at have positiv fokus på de områder af kroppen der trænger til opmærksomhed. Du kan tage baby med, de fleste børn sover i barnevognen udenfor. Hvis de vågner, har vi plads til dem inde i salen. Tag lidt legetøj med og evt et legetæppe jeg sørger for plads til dem på gulvet og underlag. Du kan amme i et tilstødende lokale. Der er mulighed for at bestille kaffe, te og frisk presset juice to-go efter yoga. Det perfekte mødested for en mødregruppe.

Tidligere deltagere

"Jeg føler mig helt afslappet og kan mærke at mine spændinger forsvinder." "Det er dejligt at opleve, at man kan bruge andet end søvn til at få energi og overskud. Bare 5-10 minutter med de her øvelser virker. " "Det giver sådan en dejlig start på weekenden.(fredagsholdet)"

Praktisk

  • Der er plads til max. 6 deltagere på holdet. De små hold sikrer, at der er rig mulighed for fordybelse, og at mødet mellem underviser og elev er nærværende, autentisk og imødekommende.
  • Medbring meget gerne egen yogamåtte.
  • Sted: Biskop Svanes Vej 53, 3460 Birkerød. Hillebrandt Yogashala
  • Betaling: Der betales samlet for en periode. Pengene refunderes kun hvis underviseren aflyser undervisningen eller forløbet. Den samlet pris er 1.525 kr (1.15kr pr. gang á 10x =1.500 kr + 25kr admin gebyr).

Jeg glæder mig til at møde dig.

Tine Hillebrandt, fysioterapeut og yogalærer.


  • Underviser Tine Hillebrandt, fysioterapeut og yogalærer. Jeg har mange års erfaring indenfor undervisning og har tidligere haft Barselshold på Christianshavn og i Virum.
  • Følg med i nyheder på Facebook: Hillebrandtyoga - tilmeld dig også gruppen HILLEBRANDT YOGA Hold på FB. Her kan du bytte plads med andre deltagere eller efterlyse en plads. www.hillebrandtyoga.dk

Eksklusiv Barselsyoga Birkerød

Salg lukket