spring til hovedindhold

Baryl

Baryl

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

15 mar 2024 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Fredag 15. marts kl. 19:30 – Baryl

Amagerbro Jazz er stolt over at præsentere endnu et ungt og meget lovende band. Baryl ledes af den unge vibrafonist og komponist, Viktoria Søndergaard. Det særlige ved kvartettens musik er ikke bare, at vibrafonen er det centrale instrument, men også, at Søndergaards og kvartettens tilgang til jazz på een gang er indfølende og dynamisk, legende og vild.

Foruden Viktoria Søndergaard indgår broderen, trommeslageren Ludvig Søndergaard, kontrabassisten Lukas Loeb og saxofonisten Johan Jep i kvartetten. Samlet er det en meget velspillende kvartet, der bringer Viktorias musik sikkert ud i verden.

Baryl dukkede første gang op i efteråret 2021 – og har siden udgivet to albums og fået Tivolis jazzpris og talentprisen ved Aarhus Jazz Festival. Her lød beskrivelsen ”Band-leader Viktoria Søndergaard mestrer vibrafonen på en måde, hvor begreber som alder og talent bliver helt underordnede, fordi hendes måde at kommunikere musikken på er universel og tidløs. Viktoria er ganske enkelt ovenpå, indfølende og frygtløs, når hun spiller”.

Der er ikke mange vibrafonister i dansk jazz. Så meget desto mere opsigtsvækkende, at vi her har en ung og særdeles kompetent af slagsen, og som ovenikøbet komponerer til eget band.

Line-up: 

Viktoria Søndergaard - Vibrafon
Lukas Loeb - Kontrabas
Ludvig Søndergaard - Trommer
Johan Jep - Sax

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på