spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Basklubben #2: Firehouse møder Dub Manza

Afholdt event

Basklubben #2: Firehouse møder Dub Manza

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

12 maj 2017 kl. 21:00 - 13 maj 2017 kl. 03:00

Beskrivelse

Tid til Basklub igen!

Firehouse Hi Power byder velkommen til endnu et møde mellem to danske lydsystemer. Denne gang får vi besøg af Dub Manza, der de sidste år har skruet, skåret og malet på livet løs og i dag er de stolte indehavere af et komplet reggae-soundsystem af fineste kvalitet.

Store Bededag, fredag d. 12. maj, vil Firehouse Hi Power og Dub Manza mødes på hvert vores sound og demonstrere, hvordan det er meningen, at reggae skal opleves. Det bliver en aften fuld af bas, højtalere og reggae.

OBS: Hvert sound spiller på sit eget lydsystem.

Om Dub Manza:

Dub Manza består af fire reggae-entusiaster, Jah Highness, Mighty Mala, Dave og Chancho, der har mange år bag sig på den danske reggaescene. Deres mission er at sprede roots and culture til alle dele af kongeriget.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .