Beatfortælling

08 sep 2020 kl. 19:30 - 21:30

Billetter DKK 100,00

Deltag med venner

Kære publikum & arrangør

Det kommer måske til at vare længe, før vi kan være mange sammen igen, og det sætter nye standarder for, hvordan vi skaber kulturelle oplevelser med succes. Det er tid til store fortællinger & små koncerter.

BEATFORTÆLLING står for en rigtig god historie fortalt i et musikalsk univers af sørgmuntre popsange med kant. Vi nåede at begejstre publikum bredt og godt på vores afbrudte forårstur med latter, tårer, stilhed og larm - og ikke mindst fællesskabsfølelse.

BEATFORTÆLLING består af en lille - men garvet - besætning med noget på hjerte: Marianne van Toornburg vokal, Mikkel Grue guitar, Susan Ørum fortælling.

Publikum anmelder med 5 stjerner

"Beatfortælling var en hjertegribende og umiddelbar oplevelse. God indlevelse i livets mod og med gange. Fortalt forståeligt og sunget på klingende sprøde melodier. Spartansk, smukt og elegant understøttet af dejlig ringende guitar. God aften, Tak for beatet. "(Thorkild Iversen - Århus)

"Tak for en særdeles vellykket optræden på Tobaksgården i Assens ! Susans fortælling er både gribende, barsk og humoristisk på een gang - og Mariannes flotte stemme og sange passer så flot til fortællingen og er dansk pop i allerbedste forstand ! Anbefaler gerne! "(Jesper Laursen - Assens)

"Det var sådan en GOD oplevelse i aftes på Gyngen i Aarhus med "BEATFORTÆLLINGER" - Go for it! (Inger Lodberg )