BEATFORTÆLLING: Marianne van Toornburg / Susan Ørum

Islands Brygge 18, 2300 København
12 mar 2020 kl. 20:00 - 22:00
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

BEATFORTÆLLING
Der er fortællinger, der har så meget beat, at de får hjertet til at slå hurtigere. Der er musik, der har så gode historier, så du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med. Det er en helt ny genre - det er BEATFORTÆLLING!

BEATFORTÆLLING henvender sig til det publikum, der forventer lidt mere. Det er autentisk livekoncert & fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand.

Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling ”Pingvinreglementet”, så alt hænger sammen, forstærker hinanden og går op i en højere enhed. BEATFORTÆLLING er medrivende, barsk, poetisk og helt sin egen, fremført af en garvet besætning med noget på hjerte.

MARIANNE VAN TOORNBURG

Dansk sanger & sangskriver – nyt album på vej i ultimo 19, som opfølger på solo-albummet Mono, der var hendes debut som solo-artist. Efter en karriere som korsanger i bl.a. Anne Linnet og Marquis de Sade, Alberte og Miss B. Haven sidst i 80’erne, startede hun Sweethearts med Pernille Højmark. Senere bl.a. solist i bandet Dreamtones, og en del af bandet Jodeladies.

Solo-albummet MONO var ”Ugens Album” på P4.

Pressen skrev bl.a.:

Politiken, Erik Jensen – 5 hjerter ”…En samling klokkerene popsange, af den slags, der lyder som forgyldt melankoli….”

Ekstra Bladet, Henrik Queitsch – 4 stjerner: ”Veldrejet!”…”Moden, melankolsk og månesyg popmusik af den gamle skole. På den fede måde…!”

SUSAN ØRUM

Storyteller & tekstforfatter - tilhører gruppen af nye moderne historiefortællere, der arbejder med den autentiske personlige jeg-fortælling. Susan arbejder udelukkende med eget materiale og fortæller råt for usødet om ”det der liv” når det er bedst - og når det er allerværst. ”Pingvinreglementet” har allerede fået publikum til at grine, græde og blive stille på små og store scener - fra Nordjylland til København.

5 stjerner fra arrangøren:

Fortællingen om Susse og pingvinerne er en sindssygt vigtig, usentimental og medrivende fortælling om menneskelige relationer på godt og ondt, om skyld og skam og ikke mindst om tilgivelse. Susan Ørum er en bragende dygtig fortæller, som med Pingvinreglementet kryber helt ind under huden på sine lyttere. En oplevelse der sætter spor.”

(Anne M. Nielsen – Nørre Vosborg fortællefestival)

Publikum om ”Pingvinreglementet”

”En fortælling så stor og så smukt fortalt, at jeg har måtte høre den 4 gange og den rører mig lige dybt hver gang. Tror aldrig jeg vil blive træt af den måde historien bliver fortalt på – med så meget indføling og livserfaring.”  (Gitte Rix – 2019)

Foto: Peter Stallknecht

Event aflyst

BEATFORTÆLLING: Marianne van Toornburg / Susan Ørum

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke