Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Beats & Bounce Dance Festival 2023

Afholdt event

Beats & Bounce Dance Festival 2023

Fra DKK 40,00

Sted

Flere tidsrum

14 september 2023 - 17 september 2023

Beskrivelse

Beats & Bounce Dance Festival er en 4 dages begivenhed fyldt med dans, musik, uddannelse, live optrædener, visuel kunstudstilling og fest. Københavnsbaserede streetdance-organisation CLASHcph fejrer sit 10-års jubilæum og tilbyder en fantastisk opstilling af lokale og internationale kunstnere med fokus på Hip Hop-dans.

14.09. Dans workshops med Soulmatic (US/NO) og Clara Bajado (UK) 

15.09. That's Butta aften. Visuel Kunstudstilling "Free From Me", optræden med Eshi Paradiso og Comics fra Norge og fest. 

16.09. Beats & Bounce Hip Hop Dans Battle og Afterparty.

17.09. Dans Workshops med Joseph Go (FR) og Diyanna Monet (US), og Fællesspisning aften.

Se det detaljerede program her: https://www.clashcph.com/bb202...

Stor tak til Statens Kunst Fond, US Ambassade, Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune og Nørrebro United for at støtte festivalen.
Kunstværk af Ewa Mos.


Lokation

KU:BE; URBAN 13; HUSUMGADE , Copenhagen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .