spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Beauty Days - BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Afholdt event

Beauty Days - BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 apr 2018 kl. 10:00 - 12:00

Beskrivelse

BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Oplev et univers af skønhed, forkælelse og velvære til Beauty Days 2018.

Beauty Days samler hele skønheds- og wellnessbranchen, så du som gæst kan blive forkælet fra top til tå . På messen kan du få foretaget behandlinger som blandt andet indkluderer ansigtsbehandlinger, massage, negle, permanent makeup og mange flere.

Du kan købe de lækreste produkter som f.eks. hudplejeprodukter, hårplejeprodukter, make up, kropspleje osv.

Vores fagkyndige udstillere står alle klar til at vejlede dig, opdatere dig på det nyeste inden for branchen, fortælle om de forskellige produkter og behandlinger og deres virkning samt yde den bedste service.

Hos Beauty Days satser vi på at give vores gæster en kvalitetsbevidst oplevelse, med udvalgte udstillere, som alle står til rådighed for dig.

Skønhed har ingen alder og vi glæder os til at byde dig velkommen i Spektrum Vejle v. DGI-huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle d. 7. & 8. April 10:00-16:00

Derudover er vi stolte af, at kunne præsentere Pernille Aalund med foredraget "Få Succes som kvinde" på Beauty Days. Oplev foredraget lørdag d. 7. april kl. 13:00 på Beauty Days.

"Vores tanker bliver til følelser, der så igen udvikler sig til handlinger. Med andre ord: Det liv du lever – bliver det liv du får!
Hvorfor nøjes med det næstbedste eller …. det værste? Når det mest fantastiske liv muligvis er lige indenfor rækkevidde!"
Kom og oplev Pernille Aalund når hun med en forrygende peptalk sender dig videre - parat til at erobre verden.

De første 50 der køber billet online til kun 50 kr. lørdag eller søndag modtager en lækker goodiebag med produkter og gavekort i indgangen ved fremvisning af billetten i indgangen. (Obs. vælg billettypen "dag" + goodiebag).

Du kan også vælge at få et shoppingcard på 50 kr. til brug på messen, ved udvalgte udstillere, når du køber billet til kun 50kr. online. (Obs. vælg billettypen "dag" + shoppingcard)

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en forrygende messe.

Arrangør

Lokation

Spektrum v. DGI-huset Spektrum v. DGI-huset, Willy Sørensens Pl., 7100 Vejle

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .