spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BEBOMusic præsenterer Horse Orchestra

Afholdt event

BEBOMusic præsenterer Horse Orchestra

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

02 jul 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Horse Orchestra er en ægte smeltedigel: 20'ernes New Orleans møder 60'ernes freejazz tilsat hiphop - med afstikkere til rock og renæssancemusik, noise og fri improvisation - og skaber et originalt, humoristisk, postmodernistisk udtryk som rækker langt ud over jazzmusikken. For Horse Orchestra er humor lige så vigtigt som den instrumentalistiske ekvilibrisme og de overbevisende kompositioner.

Bandet består af musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Island og er et vidnesbyrd om en ny generation i nordisk jazz, som har styr på deres musikhistorie, og som samtidig formår at åbne musikken op for et langt bredere publikum, der er vidne til en humoristisk og livsglad musikalsk fest som er så smittende at man med glæde lader sig indhylle i alle gruppens ofte ekstreme klanglige eksperimenter.

Bandets første album, Living the Dream (2014) vandt to priser ved Danish Music Awards og i 2016 udkom Horse Orchestras andet album Four Letter Word til begejstrede anmeldelser.

Horse Orchestra har optrådt i Danmark, Norge, Island, Tyskland, England, Serbien, Hong Kong og Kina.

Erik Kimestad – trompet

Ingimar Andersen – saxofoner

Petter Hangsel – trombone

Kristian Tangvik – tuba

Jeppe Zeeberg – klaver

Nicolai Kaas Claesson – bas

Rune Lohse – trommer

Lokation

Christianshavns Beboerhus Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .