spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BEBOMusic præsenterer Nicklas Sørensen + Anders Holst + Emil Palme

Afholdt event

BEBOMusic præsenterer Nicklas Sørensen + Anders Holst + Emil Palme

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

14 jul 2021 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

BEBOMusic inviterer til en stærk aften i guitarens navn på Christianshavns Beboerhus. De tre guitarister Nicklas Sørensen, Anders Holst og Emil Palme bruger deres instrument på vidt forskellige måder og når omkring psykedelisk ambient, folket fingerspil og klanglige undersøgelser med sten og strenge.

Entré: 70 kr.

Dør: kl. 19


NICKLAS SØRENSEN

Til daglig er Nicklas Sørensen guitarist i det anerkendte københavnske band Papir, der spiller energisk og langstrakt psykedelisk rock i den eksperimenterende ende. På egen hånd er hans musik mere afdæmpet og minimalistisk i udtrykket, men stadig med hans dybt personlige guitarspil i centrum. Han har udgivet to solo albums på El Paraiso Records, der begge udforsker grænselandet mellem repetitionsmusik, psychedelia og ambient.

Anders Holst

I marts 2020 udkom Anders Holst’s solo album for akustisk stålstrengs guitar, Spirituum Terrae, på det amerikanske label Scissor Tail Records. Musikken på albummet er en hyldest til jorden vi lever på og alle dem der er her og har været her før os. At spille musik på en trækasse med strenge på er en tradition der går meget langt tilbage i tiden, og musikken der er blevet spillet på dem har krydset alle verdenshave og kontinenter på kryds og tværs utallige gange igennem tiderne.

EMIL PALME

Den grænsesøgende elguitarist og komponist Emil Palme (Baujillaud, Yngel, Bona Fide, Lunden mfl.) udgiver i slutningen af dette år sit debut soloalbum ”Ripen”. Musikken findes i mødet mellem punkens uperfekthed, neo-klassicismens nysgerrighed og folkemusikkens urkraft. Emil Palme har udviklet et udtryk, hvor sten stryges mod elguitarens strenge og kan fylde bredde vidder eller zoome helt ind på det mikroskopiske og intime. Stenen er et grundstof i hans personlige lyd, der skuer fremad og længes tilbage. 

Lokation

Christianshavns Beboerhus Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .