Beer & Blues Weekend - Ølsmagning m. Mik Schack & Blues Jamboree

01 apr 2017 kl. 18:30 - 23:45
Super arrangør
Billetter DKK 130,00 - DKK 250,00
Billetter DKK 130,00 - DKK 250,00

Beer & Blues Weekend (Lørdag)

“Ølsmagning & musik” - krydret med sjove anekdoter og blues & gospel!
Kom tidligt og nyd Bartof Stations dejlige mad :-)

Bartof Station holder en spændende og underholdende ølsmagning med Mik Schack, efterfulgt af en forrygende Skandinavisk Blues Jamboree med Paul Banks, Svante Sjöblom (S), J.T. Lauritsen (N), Peter Nande, Olav poulsen og Mik Schack.

Kl. 18:30 Ølsmagning med Mik Schack (Du skal smage 5 øl og høre sjovt foredrag)
Kl. 21:00 Skandinavisk Blues Jamboree m. Paul Banks, J. Tex, J.T. Lauritsen (N), Svante Sjöblom (N), Peter Nande & Mik Schack

Kl. 18:30 Ølsmagning med Mik Schack
Der indgår 5 spændende og velsmagende øl samt kontante meninger i et finurligt og sjovt foredrag. Mik Schack vil fortælle os, hvorfor Øl viser vejen eller hvorfor “Øl er Gud”, som han også siger. For der skal ikke herske tvivl om, at han er vild med øl.

Mik Schack, hvis rigtige navn er Michael Hans greve Schack, har i mange år været ansat ved Danmarks Radio. Kendt blev han især, da hans radioprogram Hjemmeservice blev til et tv-program på DR2 med makkeren Torben Steno. I Mik Schacks eget køkken kom gæster på besøg til en snak om madlavning og meget andet.Det bliver på alle måder en underholdende aften og lidt af en (smags)oplevelse, når Mik Schack kommer og byder på masser af snak og ølsmagning.

Kl. 21:00 Blues Jamboree
Bartof Station præsenterer dette eksklusive line-up af blues/gospel folk, som efterhånden i et par år har begejstret publikum, hver gang de har optrådt sammen. De 7 musikere stuver de sig sammen på scenen for at spille varm og akustisk blues, roots og gospel. Gang på gang laver de en både forrygende og afslappet koncert, med en enestående tilgang samspillet med hinanden og publikum.

"Vi har ikke nogen fast sætliste, men til gengæld er der god plads til røverhistorier, spontane smutveje og – ikke mindst – improvisation med musikken. Vi ved aldrig helt selv, hvad der kommer til at ske, men jeg tør godt love, at det bliver sjovt, hyggeligt og med masser af mindeværdig musik". Sådan fortæller den egentlige grundlægger af Blues Jamboree, mundharpespiller, sanger, komponist Peter Nande om projektet, som har udviklet sig til en sand perle hos tilhængere af især akustisk blues herhjemme.

Der er ingen tvivl om, at Blues Jamboree har en stor stjerne hos publikum – og det med god grund: Musikerne som Peter Nande samler til Blues Jamboree er nogle af de mest respekterede personligheder idag på den danske roots scene, og besætningen varierer naturligvis fra gang til gang, fordi alle er særdeles efterspurgte i andre og især egne sammenhænge:

Paul Banks (vokal, guitar, mandolin), J. Tex (vokal, violin, guitar), Svante Sjöblom (vokal, guitar, mandolin), J.T. Lauritsen (vokal, accordion) Peter Nande (vokal, percussion m.m.), Mik Schack (snak/vaskebrædt), Olav Poulsen (Slideguitar)

Blues Jamboree har udgivet to live-cd'er – "Grab a Root an' Growl" og "Ride Train Ride". CD'erne har fået fornemme anmeldelser i den samlede musikpresse med bl.a. 5 ud af 5 stjerner af det Norske Blues Magasin "Blues News". Udgivelserne blev i fjor blev tilmed nomineret til en Danish Music Award i kategorien "Årets Danske Bluesudgivelse 2014"


eventet sluttede

Beer & Blues Weekend - Ølsmagning m. Mik Schack & Blues Jamboree

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke