spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Beethoven 250 år

Afholdt event

Beethoven 250 år

Fra Gratis

Sted

Dato

28 okt 2020 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Kom til koncert når Furesø Musikskole og Skovhuset Kunst & Natur sammen fejrer Ludwig van Beethovens 250 års fødselsdag. Adam Rischel, der er nyansat lærer på Furesø Musikskole og studerende pianist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, spiller klaversonater af Beethoven sammen med Andreas Thrane Sørensen og Mads Fuglsang Ryborg, ligeledes studerende pianister fra konservatoriet.

De tre musikere er alle del af Musikkonservatoriets Beethoven-maraton, hvor 32 pianister er udvalgt til at spille Beethovens 32 sonater i oktober 2020.

Program

  Andreas Thrane Sørensens spiller op. 10 nr. 3, i D-dur

  Adam Rischel, spiller op. 14 nr. 2, i G-dur

  Mads Fuglsang Ryborg spiller op. 78, i Fis-dur

     Koncerten er gratis men kræver tilmelding via Billetto.dk.

     Se også https://www.skovhus-kunst.dk/a...

     Lokation

     Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

     FAQ

     • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

      Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

     • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

      De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

     • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

      Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

     • Hvor finder jeg linket til et online event?

      På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

     • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

      Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .