Begynder Bitcoin & Crypto Kursus - København

03 nov 2019 kl. 08:30 - 12:30

Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

Begynder kursus i Bitcoin, Blockchain & Crypto:

Bitcoin og crypto currencies opnår større og større indpas i Danmark. Vi har derfor valgt at afholde endnu et arrangement, hvor der gives en unik mulighed for at få konkret viden, råd og vejledning fra to fuldtids-tradere omkring trading af crypto currency.

I dette kursus vil vi starte fra bunden: 

 • Hvad er Bitcoin? 
 • Hvad er en Blockchain? 
 • Hvordan køber, sælger og opbevarer man sine coins? 
 • Hvordan man sikrer sig mod at miste dem igen.

Der vil være introduktion af flere forskellige coins, som er interessante for begyndere. Ingen går fra dette kursus, uden Bitcoins på lommen, hvis dette ønskes.

Med to undervisere gives der god mulighed for praktisk hjælp, one on one sessioner, og en mulighed for at man kan få besvaret individuelle spørgsmål - f.eks. hvis man vil investere langsigtet eller blot ønsker mere info om crypto verdenen.

Afslutningsvis vil der være en Q&A session hvor alle uopklarede spørgsmål besvares.

Vi glæder os til at en informativ og lærerig dag og håber på at se en masse cryptocurrency entusiaster. Vel mødt!

Udover dette kursus vil man få:

 • 1 måneds gratis prøveperiode til Eksklusiv delen af Mentor Trading (du kan se mere her)
  (normalpris kr. 299,- pr måned)
 • 1 online Webinar, cirka en måned efter, hvor der vil ske en opfølgning af kursus samt Q&A.

Praktisk information:

 • Kurset afholdes den 3. November 2019 fra kl. 08.30 - 12.30 på Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København.
 • Der vil blive serveret kaffe/te/vand samt let morgenmad under dette event.
 • Det anbefales man tager en bærbar computer med, hvis man ønsker svar på specifikke spørgsmål eller hjælp til opsætning af trading.
 • Der er max plads til 40 personer på kurset.
 • Hele dagen vil foregå på Dansk.
 • Vi forbeholder os retten til at aflyse/ændre kursus og event ved pludselige opstået udfordringer eller manglende tilmeldinger. 

Prisen for dette kursus er KUN kr. 799,-  
Early Bird: kr. 599,-

Har du yderligere spørgsmål til kurset, så kontakt vores Crypto koordinator Mikkel på mikkel@mentortrading.dk eller på telefon 31 27 27 78.


Undervisere:

Jacob Skaaning og Ulrik Lykke har begge været i crypto-miljøet længe, og er formentlig nogle af landets bedste fuldtids tradere i denne branche.
På en nem og personlig måde vil de give både nybegyndere og let øvede mulighed for at få mere viden omkring Bitcoin, cryptocurrencies, trading, psykologien bag, strategier, portefølje management, risikostyring og meget mere.

Sammen driver Ulrik Lykke & Jacob Skaaning www.mentortrading.dk hvor de deler informationer, gode råd og markedsopdateringer.
Underviserne har sammen skabt et community kaldet Mentor Trading, som er en gruppe, hvor de daglig hjælper begyndere, såvel som øvede i alle faser indenfor trading i crypto. Gruppen består i dag af mere end 1.700 medlemmer og kan findes => HER


Jacob Skaaning:

Har været fuldtids crypto trader siden 2013. Før dette handlede han Futures kontrakter på SP500 og olie markederne. Jacob bruger bliver en blanding af Fundamental analyse, Sentiment analyse, men er overvejende en teknisk analytiker. Jacob har stor fokus på risikostyring og portefølje management samt markeds cyklusser.

Han bruges af flere medier som ekspert i dette marked (se link her)

Ulrik Lykke:

Har en IT-baggrund og er godt forankret i hvordan teknologien rør på sig. Ligesom Jacob, er Ulrik overvejende en teknisk analytiker, men har en større vægt på fundamental analyse. Ulrik trader altså med fokus på de gode projekter sammenholdt med teknisk analyse. Ulrik har stor passion for blockchain teknologien og gør meget for at holde sig opdateret i branchen som helhed.

Han bruges af flere medier som ekspert i dette marked (se link her)

Early Bird - Begynder Bitcoin & Crypto Kursus Salg lukket
Begynder Bitcoin & Crypto Kursus DKK 799,00