spring til hovedindhold

Begynder dykker kursus i UV-jagt

Begynder dykker kursus i UV-jagt

Fra DKK 499,00

Sted

Flere tidsrum

19 november 2022 - 16 december 2023

Beskrivelse

Har du altid kunne tænke dig at prøve undervandsjagt? Så byder muligheden sig nu for at prøve det af med en af vores instruktører! 

Du kan godt lade fiskestangen stå. Maddingen, fluerne og den lune kaffe til at drikke på kajkanten får du heller ikke brug for. I stedet er det på med svømmefødder, våddragt og snorkel, før du tager et fast greb om harpunen. Det er nemlig den, du skal fange fisk med, når du dykker ned under havoverfladen. Er du klar til at fange fisk på den mest autentiske måde? Kom med – det er nu vi dykker.

Hvad er inkluderet:

 • 4-6 timers undervandsjagt
 • Lær de grundlæggende jagtteknikker
 • Kendskab til undervandsjagt
 • Lær om sikkerhed, udstyr, fiskearter, mindstemål, bundforhold, jagtteknikker, vind, vejr & meget mere
 • Alt grej

Fun facts:

 • Du bruger ikke iltflasker til undervandsjagt – kun snorkel og din vejrtrækning.
 • Undervandsjagt kaldes også UV-jagt.

Om Dykker-Butikken

Dykker-butikken har mange års erfaring med at afholde dykkerkurser og dykkerture. De certificerede dykkere har mange dyk på cv’et, og går forrest for at sikre, at dykkerforholdene er optimale. Derfor er dykkerudstyret af højeste kvalitet, så alle kan føle sig trygge, når de dykker.


Dagen forløber med introduktion til det fede udstyr, sikkerhed på kurset, tips og tricks samt selvfølgelig en god jagt!

Arrangør

Vi er nogle vandglade og haventusiastiske dykkere og undervandsjægere. På Silkeborgvej 229 i Aarhus ligger vores butik! Her sælger vi grej til alt fra magnetfiskeri til teknisk dykning, samt harpuner og uv-jagtsæt til alle niveauer. Derudover nyder vi stor glæde af at afholde kurser i dykning og undervandsjagt!

Lokation

Dykker-Butikken Dykker-Butikken, Silkeborgvej 229, 8230 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på