Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Bell Witch + Monarch + Bethmoora

Afholdt event

Bell Witch + Monarch + Bethmoora

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 apr 2018 kl. 20:00 - 23:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

De fænomenale doom-specialister Bell Witch fra Seattle sætter den 4. april tempoet helt ned i Pumpehusets sort sal.

Bell Witch’ har altid været omgærdet af døden, både i deres tekster, men i den grad også i det musikalske udtryk, der passende kan få mærkatet begravelsesdoom - eller snarere spøgelselsdoom, da bandets navn referer til en poltergeist-fortælling fra amerikansk folklore . Med kun bas, trommer og vokal mestrer duoen den slæbende dødsdoom med tyste bølgedale og langsomt snigende eksplosioner af knugende mørke.

Det har de gjort siden debuten “Longing” fra 2012, og deres seneste plade “Mirror Reaper” er et mindre mesterværk. Pladen består af ét enkelt nummer på små 83 minutter, der fuldstændig fucker med tidsfornemmelsen gennem langstrakte, åbne og ceremonielle lydflader, der - uden man opdager det - glider over i dæmoniske, altoverskyggende mørkemeditationer med kælderdybe vokaler. Med “Mirror Reaper” spiller Bell Witch sig ind på det legendeterritorie, som Sleep erobrede med deres banebrydende et-nummer-album “Dopesmoker” fra 1996.

I 2016 kom døden desværre lidt for tæt på bandet, da tidligere trommeslager og vokalist Adrien Guerra pludseligt døde. Det har sat sit aftryk på Bell Witch’ nye plade “Mirror Reaper”, der på sin vis er en hyldest til afdøde Guerra.

Supporten på aftenen kommer fra det franske doomband Monarch, der er aktuelle med pladen 'Never Forever', udgivet af Profound Lore.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .