Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bells, Bells, Bells

eventet sluttede

Bells, Bells, Bells

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

18 sep 2021 kl. 13:30 - 14:30

Beskrivelse

Koncert med Katrine Gislinge (klaver), Adam Koch (violin) og oplæsning af Anne Birgitte Lind Feigenberg 


”What a moment of merriment their melody foretells”

Edgar Allan Poe


Til denne koncert vover vi at sætte Poes frygtindgydende novelle Hjertet der sladrede over for Rachmaninovs Sonate for klaver nr. 2 i b-mol.

” If I have been at all successful in making bells vibrate with human emotions in my works, it is largely due to the fact that most of my life was lived amid vibrations of the bells of Moscow”, Sergej Rachmaninov …

I mange af Rachmaninovs værker dukker store rungende, ildevarslende, triumferende, uhyggelige eller glædesfyldte klokker op. Som i Poes digt The Bells, hvor han lader klokkernes forskelligartede, alarmerende karakterer skildre: sølvslædeklokker, bryllupsklokker, alarmklokker, begravelsesklokker - som skæbnesvangre nedslag i et menneskeliv. Rachmaninov lod sig inspirere af netop dette digt til at skrive sin koralsymfoni. Rachmaninov var en mester på klaver. Nogle mener, han var faderen til det moderne klaverspil. Om belgiske violinvirtuos og komponist Eugene Ysaÿe kan man sige næsten det samme - the King of violin.

Adam starter denne koncert med en solosonate for violin af Ysaÿe - Anne Birgitte læser op af Edgar Allen Poe, og derefter skal vi høre Rachmaninovs  Sonate nr. 2 i b-mol for klaver.


Medvirkende:

Katrine Gislinge, klaver

Adam Koch, violin

Anne Birgitte Lind Feigenberg, skuespiller 

Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

La Oficina La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .