Benita Haastrup/ Katrine Suwalski/ Tea Bendix - DRØMMEREJSE

09 jul 2018 kl. 13:00 - 13:45

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

DRØMMEREJSE MED ÅBNE ØJNE OG ØRER.

Hvad går du rundt og drømmer om om dagen og hvad drømmer du om når du sover om natten?

Tag med på en musikalsk drømmerejse sammen med tegneren Tea Bendix og musikerne Benita Haastrup og Katrine Suwalski.

Sammen med børnene publikum slipper vi fantasien løs og undersøger hvordan mange forskellige drømme kan lyde og se ud.

Katrine Suwalski – Saxofon, Sang og Fløjte.
Katrine er en dynamisk musiker og komponist med masser fantasi og spilleglæde og en helt unik sans for hvor, de gode melodier i verden gemmer sig. Hun leder afro-jazzgruppen Another World og Trommetrolden. Katrines musik indeholder både kraft og poesi og er inspireret af hendes rejser i Afrika og Indien. Hun har derudover undervist og udviklet musikforløb til elever i alle aldre.

Læs mere på: www.suwalski.dk

Benita Haastrup – Trommer, Percussion, Sang.
Benita kendes fra sit eget orkester DRUMDRUM, der de sidste par år har turneret i DK og Norge. Hun spiller i øvrigt i utallige jazz sammenhænge både i Danmark og udlandet. Benita har modtaget flere priser for sit altid top engagerede, levende, farverige og humørfyldte trommespil, og hun modtog en Danish Music Award som årets børnejazzmusiker 2012. Benita evner, på en måde som meget få andre, at komme os i møde og turde invitere os med ind i musikken.

Læs mere på: www.benita.dk

Tea Bendix – Børnebogsillustrator, forfatter og grafisk designer

Tea arbejder tværmedielt med børnebøger og alt rundt om det som f.eks. børnelitteratur, børneradio, børneteater, kommunikation, koncerter og workshops for børn, udstillinger, formidling og foredrag.

”Tea Bendix tegner billeder, der glider direkte ind i følelserne. Hendes tegninger minder om noget, man måske har glemt” skrev anmelderen Anne Middelboe om Tea i 2017.

Læs mere på: www.teabendix.dk

Børn

Salg lukket

voksen

Salg lukket