Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Benny Benack III Quintet (US/DK)

Afholdt event

Benny Benack III Quintet (US/DK)

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

04 jul 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Nysgerrig på hvad der rør sig på den unge amerikanske Jazz scene lige nu?
Musik Syndikatet glæder sig til at invitere dig til koncert med det hippeste unge New Yorker hold. Kom og vær med når Benny Benack III, Joe Peri og kaisa Mensuvü optræder med Danske Andreas Toftemark og Rasmus Sørensen.

De To danske musikere Rasmus Sørensen og Andreas Toftemark har igennem en længere periode været bosat i jazzens hovedstad. Her mødte de ovennævnte unge amerikanske stjerner. Glæd dig til en hårdt svingende aften, hvor du kan hører hardbop, swing, balader og bebop elegant fremført af morgendagens Danske og Amerikanske musikere.Line up:

 • Benny Benack III: Trumpet
 • Andreas Toftemark: Sax
 • Kaisa Mäensivu: Bass
 • Rasmus Sørensen: Piano
 • Joe Peri: Drums

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer