eventet sluttede

BEREGN DIN EGEN MODEL I HÅNDSTRIK

DKK 700,00

Dato

20 okt 2017 kl. 17:00 - 21 okt 2017 kl. 15:00

Beskrivelse

BEREGN DIN EGEN MODEL I HÅNDSTRIK

INSTRUKTØR: HANNE PJEDSTED (www.designstrik.dk)

Alle strikkere kender det vist: man ser en skøn bluse i en forretning og får lyst til at strikke "lige sådan en" til sig selv. Og så kommer spørgsmålet: Hvordan beregner man maskeantal, ud- og indtegninger, hvilke kanter kan der strikkes, som er lige så fine som "købsmodellens"?

På dette kursus gennemgås i fællesskab en beregning af en simple "grundmodel" og nogle grundliggende strikketeknikker, der kan forfine vores håndstrik. Dernæst arbejdes der med den enkeltes ønsker og ideer ud fra personlige mål.

20. OKTOBER KL. 17-21.30

21. OKTOBER KL. 9.30 - 15.00

Begge dage incl. ½ times pause - mulighed for at købe mad i Bibliotekets cafe.

Pris 700. kr

Deltagerne på kursus vil få tilsendt materialeliste.

Arrangør

BIBLIOTEKET er et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag midt i Københavns Nordvestkvarter.

Læs mere på www.bibliotek.kk.dk/bib.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .