Berlin i Bremen

06 nov 2015 kl. 21:00 - 22:30

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V

Hvad gør man, hvis man befinder sig i kriseramte Manchester anno 1979, er brændt ud og træt af sit arbejde i en pladeforretning og samtidig smaskforelsket i krautrockende Tangerine Dream og Kraftwerk? Man gør som Iggy og Bowie, pakker kufferten og tager til Berlin, vest for den store mur. I 'B-Movie: Lust & Sound in West Berlin' følger vi Mark Reeder, der konstant – og tilfældigt – møder Berliner-beboere som Nick Cave, Einstürzende Neubauten, Die Ärzte og Die Toten Hosen. Der tegnes et billede af Vest Berlin som et altomsluttende mekka for kontrolleret kaos og punk. Med Marks egne optagelser og fascinerende rekonstruktioner fortæller 'B-Movie' om en historisk tidslomme indrammet af en 45 kilometer lang mur, kakofonisk punkrock, fritflyende stoffer og mest af alt, den totale eufori.

Og hvorfor stoppe det der? Efter visningen af 'B-Movie: Lust & Sound in West Berlin' inviterer CPH:DOX og Natbar til koncert med Secret Life, der i allerbedste stil holder den new wavet Berliner-lyd i live. Trods kort levetid er Secret Life allerede notorisk kendt for deres energiske live-shows, der tvinger selv den mest afskrækkede charophob (læs: frygt for at danse) ud på dansegulvet.

Dørene åbner kl 20.30, og 'B-movie: Lust & Sound in West Berlin' vises kl. 21.00. Undervejs på aftenen samt efter Secret Life, der går på kl. 23.00, vil Lasse Dearman DJ, T.O.M og Christian d'Or sørge for tro Berliner-fest. Der vil være gratis indgang efter kl. 23.00.

Find eventet på Facebook her

Afhentning af særbilletter
Personer med Akkrediteringskort, Festivalpas, Rabatkort, Fribilletter og Studerende/Pensionister SKAL møde op fysisk på det pågældende venue og hente/købe billetter, da disse billettyper kun er til salg i døren. Der er mulighed for at hente og købe billetter i festivalperioden i Bremen Teater til dette event hver dag fra 12.00 - 21.00 (Undtagen den 17/11).

Billetter til dette arrangement købes via Billetto – reservation er ikke muligt.

Billet Salg lukket